Greška

Došlo je do greške.

LG G6 zbog Samsunga definitivno stiže sa Snapdragonom 821

11.02.2017 07:17 | 10 Mobile
LG G6 zbog Samsunga definitivno stiže sa Snapdragonom 821

Ukoliko i vi spadate u one koji su se nadali da će predstojeći LG G6 telefon imati Qualcomm-ov Snapdragon 835 čipset umesto Snapdragona 821, imamo loše vesti za vas.

Dosadašnji izveštaji su govorili da Samsung koji proizvodi Snapdragon 835 za Qualcomm, zadržava za sebe čitavu početnu liniju Snapdragona 835 zbog Galaxy S8 telefona. Samim tim, neće biti ništa ostavljeno za konkurenciju kao što je LG. Ukoliko ste se nadali da ti izveštaji nisu tačni, onda ćete sada i konačno biti razočarani.

Fotografija koju možete videti je snimljena na CES 2017 sajmu i predstavlja poverljiv slajd kompanije LG u vezi G6 telefona. Delimično može da se vidi i telefon sa strane, a potvrđeno je i Full Vision brendiranje za 5,7-inčni ekran  rezolucije 2880x1440 piksela i 18:9 odnosa strana. Pominje se i quad DAC zvuk, ali najverovatnije samo za određena tržišta. Za sada je najvažnija stvar koju možemo videti na fotografiji čipset, pa tako sada znamo da će LG G6 definitivno stići sa Snapdragonom 821.

Najnoviji izveštaj u detalje obrazlaže ovu odluku. Zbog načina na koji rade proizvođači mobilnih čipova, a imajući u vidu planiranu prodaju Galaxy S8 telefona u prvim nedeljama dostupnosti, ispostavilo se da bi drugi proizvođači smartfona mogli da objave telefone bazirane na Snapdragonu 835 najranije u maju.

Zašto je LG displej G6 telefona nazvao Full Vision?

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

 

milos86 Član postova: 159
Samsung je mama i tata. Treba da ucenjuju sve i svakoga. Pa i iPhone 8 ce dobijati starije generacije amoleda. Svi su oni sami krivi sto zavise od nekoga
fkloznica Users postova: 19414
S821 je dobar soc ,ako lg bude potplatio poznate testere da ne potenciraju priču o prošlogodišnjem soc-u sve će biti OK
Mislim da je u ovoj priči lg glavni krivac ,ko im je kriv što su kriticno zavisni od dobavljača
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
acabg Neregistrovan korisnik
posto sam preskocio i g4 i g5, a g3 ostao u lepom secanju, mislim da ce, uz odgovarajucu cenu biti to ok. samo da malo snize cenu i to ce se prodavati
Uros Neregistrovan korisnik
Eh,steta,taj LG ce izgleda biti extra telefon,a zbog nepravde ce nositi prošlogodišnji cip,pitanje je koliko s821 moze da se nosi sa s835,mada ako samsung po tradiciji usere nešto sa softverom,mozda ce i biti tu negde.
djalf Član postova: 3172
Citiram korisnika: G@W Citiram korisnika: djalfU ovom slucaju Samsung mozda popije jednu tuzbu za monopolisticko ponasanje jer mobilna divizija i ona za proizvodnju cipova ocigledno rade zajedno, sto je zakonima o monopolu zabranjeno. Mada opet rupe…Obe firme su iz Koreje, sta briga Amere za to? Ionako ce LG mobilna divizija kljuc u bravu ako se trend nastavi.
Pa na primer Ameri blokiraju prodaju a mozda i Evropa a to su najbogatija trzista za Samsung. Nije im ovo prvi put da se tako ponasaju a nisu ni jedini.

Microsoft indirektno potvrdio da Windows 10 raste veoma sporo

Logo potvrđuje Samsung Galaxy S8+

10104
10105
10106
10107
10108
10109