Greška

Došlo je do greške.

LG Display ipak proizvodi OLED panele za iPhone X Plus

29.06.2018 18:07 | 2 Mobile
LG Display ipak proizvodi OLED panele za iPhone X Plus


Apple je nedavno investirao 2,7 milijardi dolara u LG Display, kako bi kompaniji pomogao u proizvodnji OLED panela za iPhone modele za ovu godinu. Kompanija iz Kupertina će uskoro početi da ubire plodove od ove saradnje.

Prema navodima medija, Apple planira da načini LG svojim drugim dobavljačem OLED displeja, koji bi trebalo da prvobitno isporuči između dva i četiri miliona ekrana. Naravno, ova brojka nije ništa u poređenju sa brojem telefona koje Apple planira da isporuči ukupno. Stoga će kompaniji LG biti poverena proizvodnja oko 20% ukupne isporuke OLED panela, dok će za ostatak biti zadužen Samsung.


Pogledajte još: Svi iPhone modeli za 2019. godinu će imati OLED panele


Izvori sugerišu da LG Display želi veće parče OLED kolača, ali kompanija trenutno nije spremna da odgovori zahtevima pune potražnje koju Apple ima za OLED panelima. Veruje se da će LG proizvoditi OLED ekrane za najskuplji, 6.5-inčni iPhone X Plus, dok će direktni naslednik iPhone X telefona imati Samsungove OLED panele.

Takođe, ističe se i da u kompaniji Apple postoje unutrašnje nesuglasice oko toga da li je potrebno da LG Display bude angažovan kao drugi dobavljač OLED panela ili da se Apple u potpunosti oslanja samo na Samsung. Apple će svakako imati opciju da pregovara o cenama za displeje i smanji zavisnost od Samsunga, ukoliko saradnja sa kompanijom LG bude uspešna.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

Proday Član postova: 15571
Unapred žalim iphone usere!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Instagram Stories dobio muzičke stikere i ima 400 miliona korisnika dnevno

Lista Huawei telefona koji počinju da dobijaju EMUI 8.0

10104
10105
10106
10107
10108
10109