Greška

Došlo je do greške.

LG Display će obezbediti 3-5 miliona OLED panela za Apple 2018 iPhone modele

06.07.2018 18:41 | 0 Biznis IT
LG Display će obezbediti 3-5 miliona OLED panela za Apple 2018 iPhone modele


Apple bi uskoro mogao koristiti LG Display kao drugog dobavljača za napredne organic light-emitting diode (OLED) panele, za svoje premijum iPhone uređaje, prema navodima izvora.

Na početku, LG Display će obezbediti između tri i pet miliona OLED panela za Apple. LG planira da poveća svoje proizvodne kapacitete, sugerišu izvori bliski kompaniji LG.

Samsung je do sada bio jedini dobavljač OLED ekrana za iPhone X, jer je bio i jedina kompanija koja je uspela da odgovori striktnim zahtevima i specifikacijama, kao i količinama proizvedenih panela koje je Apple postavio.


Pogledajte još: LG Display ipak proizvodi OLED panele za iPhone X Plus


Apple već neko vreme želi da ubaci drugog proizvođača OLED panela, a kompanija je čak investirala 2,7 milijardi dolara u LG, kako bi se kreirala OLED proizvodna linija ekskluzivno za iPhone ekrane.

Za Apple bi idealno bilo ukoliko bi LG mogao da proizvodi polovinu potrebnih OLED displeja, ali se južnokorejska kompanija bori da ispuni Apple-ove rigorozne zahteve kada je proizvodnja u pitanju. Zbog ovoga je kompaniji LG dodeljena uloga da proizvodi ekrane za 6.5-inčni iPhone model.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Counterpoint: iPhone 8 je najprodavaniji telefon tokom maja

Galaxy S10 će imati senzor otiska prsta sa strane okvira

10604
10605
10606
10607
10608
10609