LG demonstrirao OLED ekran tanji od jednog milimetra

LG je predstavio svoj najnoviji OLED displej, koji je tanak i lagan toliko da se može okačiti na zid uz pomoć magneta. Ovaj 55-inčni displej je tanak svega 0,97 milimetara i težak je 1,9 kilograma.

LG je predstavio svoj najnoviji OLED displej, koji je tanak i lagan toliko da se može okačiti na zid uz pomoć magneta. Ovaj 55-inčni displej je tanak svega 0,97 milimetara i težak je 1,9 kilograma. Ovde se radi samo o ekranu, tako da je moguće da će krajnji proizvod biti nešo deblji i teži. LG nije obelodanio kada će ovaj ekran biti implementiran u konkretan proizvod, dostupan na tržištu.Yeo Sang-deog, šef LG Display OLED divizije, je istakao da kompanija planira da pojača proizvodnju OLED displeja u trećem tromesečju ove godine, kako bi odgovorila na zahteve korisnika. Očekuje se da će novi displeji, koji se mogu postaviti i skidati sa velikog broja podloga sa lakoćom, najviše biti korišćeni u svrhe reklamiranja u tržnim centrima i drugim objektima.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi