Greška

Došlo je do greške.

LG će tokom CES-a predstaviti veliki broj neobičnih displeja

02.01.2020 14:20 | 0 Multimedija
LG će tokom CES-a predstaviti veliki broj neobičnih displeja


Kompanija LG je tokom prošlogodišnjeg CES sajma predstavila Signature Series OLED TV R, televizor od 65 inča koji se izdiže iz baze od brušenog aluminijua. Tokom CES 2020 sajma, južnokorejska kompanija će predstaviti svoj najnoviji televizor koji može da se uvija. 


U pitanju je 65-inčni, UHD OLED displej koji se odmotava sa plafona. LG ističe da ekran može "da se povuče ka dole po potrebi ili da se uvije kada se ne koristi, čime se maksimizuje prostor". LG nije objavio konkretne detalje o uređaju, ali se više detalja očekuje tokom CES sajma, koji počinje naredne nedelje.

Kompanija u Las Vegas donosi još nekoliko drugih displeja. Očekuju se i tri specifično dizajnirana za avione: serija 55-inčnih video zidova za avionske kabine; 55-inčni Full HD Transparent OLED displej koji funkcioniše kao separator redova/prolaza i ekran; potom 65-inčni UHD Bendable OLED ekran koji je fleksibilan na obe strane i dizajniran je specifično za prvu klasu.

lg2_114.jpg


Za standardne korisnike, LG je spremio 88-inčni 8K Cinematic Sound OLED displej sa 11.2-kanalnim sistemom, 77-inčni UHD Film Cinematic Sound i Wallpaper OLED sa tankim ekranom. U oba ova displeja su ugrađeni zvučni sistemi.

Tu su i nova rešenja za automobilsku industriju, kao što su Plastic OLED displeji u različitim veličinama, kao i interaktivni in-TOUCH displeji za komercijalne prostore.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Note10 Lite na fotografijama uživo

Xiaomi CEO nagoveštava pakovanje Redmi K30 5G telefona

10304
10305
10306
10307
10308
10309