Greška

Došlo je do greške.

LG će predstavljati nove telefone po potrebi, a ne uvek kada to čine i rivali

12.01.2018 11:11 | 2 Mobile
LG će predstavljati nove telefone po potrebi, a ne uvek kada to čine i rivali


LG planira da osveži brend svoje premijum G serije telefona, međutim, izgleda da južnokorejska kompanija ima nameru da dodatno rekonstruiše svoj način poslovanja i objave telefona. Mobilna divizija kompanije je na gubitku 10 tromesečja unazad i izgleda da je LG konačno spreman da uvede neke promene.

LG planira da promeni brend G-serije telefona

Čo Seong-jin, potpredsednik i CEO kompanije LG Electronics, tokom CES sajma je objavio neke zanimljive informacije o budućoj mobilnoj strategiji kompanije, kao i o tome kada će biti objavljen naredni premijum telefon.

"Predstavićemo novi smartfon kada to bude bilo potrebno. Ali to nećemo uraditi samo zbog toga što su naši rivali predsatvili svoj novi telefon. Plan je da se postojeći modeli zadrže duže, tako što će biti objavljeno više varijanti G i V serije telefona", istakao je Seong-jin.

LG je tradicionalno objavljivao nove uređaje okvirno kada i veliki rival Samsung, mada ova najava ne znači da nove premijum LG G7 (ili pod novim brendom) i LG V40 modele nećemo videti tokom 2018. godine. Zanimljivo je da je LG CEO u intervjuu novi uređaj i dalje označavao pod G serijom, ali je ovo svakako bilo formalno, jer je rebrend linije telefona još uvek u toku, zajedno sa drugim izmenama u mobilnom sektoru kompanije.

Izvor: AndroidAuthority

Uros Neregistrovan korisnik
Odlicna vest,tako bi trebali i svi proizvodjaci,telefoni bi bili zanimljiviji,sigurno bolje dizajnirani,tako da bi se manje kvarili jer bi imali vise vremena za testiranja i drzali bi cenu bolje,ali eto,njih briga za krajnje potrosace.

OnePlus 6 sa Snapdragon 845 čipom stiže do jula

Razerov Project Linda je koncept futurističkog laptopa (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109