Greška

Došlo je do greške.

LG će obezbeđivati Face ID senzore za iPhone i iPad modele u 2018. godini

10.01.2018 21:42 | 0 Mobile
LG će obezbeđivati Face ID senzore za iPhone i iPad modele u 2018. godini


Oni koji su zabrinuti da bi zalihe iPhone X telefona mogle biti na niskom nivou zbog problema sa Face ID tehnologijom, mogu da odahnu, jer ove godine Face ID proizvodnja izgleda neće imati probleme. U izveštaju The Investora, Apple izgleda planira da angažuje LG koji će kompaniji pomoći u proizvodnji senzora potrebnih za Face ID u ovogodišnjim iPhone-ima.

Izveštaj tvrdi da Apple planira da investira dosta sredstava u LG, kako bi kompanija pomogla u obezbeđivanju neophodnih postrojenja za proizvodnju. LG je nedavno podneo zahteve za regulaciju planova za izgradnju dodatnih postrojenja za svoje mobilne kamera module i poslovanje u domenu modula naredne generacije, ali kompanija nije specificirala kako će finansirati svoje napore. Ovo je započelo priču o tome da bi Apple mogao biti zadužen za finansiranje projekta.

Face ID komponente neće biti ekskluzivna samo za iPhone, već bi trebalo da stignu i na Apple iPad modele iz ove godine.

Za sada, pomenute informacije treba uzeti sa rezervom, ali ukoliko se ostvare izveštaji ne bi bilo čudno. Ranije je pominjano i da će LG Display biti iskorišćen za proizvodnju više OLED panela za buduće iPhone modele.

Ove godine stiže iPhone sa 6.5-inčnim OLED ekranom, LG Display počinje sa isporukom panela

Izvor: Ubergizmo

Kodak najavljuje sopstvenu kriptovalutu

Honor 7X u novoj boji, uz tehnologiju prepoznavanja crta lica

10104
10105
10106
10107
10108
10109