Greška

Došlo je do greške.

LG OLED TV koji se uvija je dostupan po ceni od 87.000 dolara

20.10.2020 10:17 | 0 Multimedija
LG OLED TV koji se uvija je dostupan po ceni od 87.000 dolara


Nakon nekoliko godina nagoveštavanja i tizera, LG konačno počinje sa prodajom svog OLED TV-a koji se uvija. Signature OLED R, sa RX brendiranjem, od danas je dostupan u Južnoj Koreji i nudi 65-inčni 4K displej.

Televizor se na pritisak dugmeta uvlači u svoju bazu, a pored mogućnosti da se kompletno sakrije LG obećava i različita podešavanja za TV - Full View, Line View i Zero View - u zavisnosti od situacije.

LG je prošle godine prikazao "line" podešavanje za TV koje izvlači manji deo displeja iz baze, a može se koristiti kao sat, za prikaz fotografija ili za kontrolu muzike. Takođe, TV može da smanji količinu vidljivog prostora kako bi se izbeglo prikazivanje crnih traka kada se gledaju filmovi.

 

Pogledajte još: LG gotovo udvostručava svoju proizvodnju OLED panela


Po ceni od oko 87.000 dolara, Signature OLED R TV ima aluminijumsku bazu u koju korisnici mogu da urežu sopstvene poruke, a dostupan im je i izbor od četiri boje za zvučnike.

Za sada nema informacija o potencijalnoj objavi LG OLED TV-a koji se uvija van Južne Koreje, ali se ističe da zainteresovani kupci prate informacije koje stižu od strane kompanije LG.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel prodaje svoje poslovanje sa NAND flash memorijama kompaniji SK Hynix

AMD Ryzen 5000 Series procesori na fotografiji uživo

10304
10305
10306
10307
10308
10309