Greška

Došlo je do greške.

LG C2 OLED serija TV-a uključuje prvi na svetu model od 42 inča koji je odličan za igrače

04.01.2022 15:00 | 0 Multimedija
LG C2 OLED serija TV-a uključuje prvi na svetu model od 42 inča koji je odličan za igrače

 

Najavljena kao deo linije proizvoda na CES 2022, LG C2 OLED TV serija uključuje verziju od 42 inča – prvu sa OLED tehnologijom – za koju se tvrdi da je idealna za igrače na konzolama i računarima.

Pridružuje se veličinama ekrana od 48, 55, 65, 77 i 83 inča u narednoj seriji, a na sličan način radi i na novom LG α 9 Gen 5 procesoru. Ovo uključuje bolje povećanje i poboljšani zvuk, sa virtuelnim 7.1.2 surround zvukom iz ugrađenih zvučnika.

Funkcionalnost pametnog TV-a je takođe poboljšana, sa WebOS 22 koji uvodi lične profile, dok NFC Magic Tap znači da možete vrlo lako da ogledate ekran svog mobilnog telefona na ekranu.

Tu je i nova funkcija deljenja od sobe do sobe, koja strimuje sadržaj sa jednog LG televizora na drugi u istom domu preko Wi-Fi mreže. Ovo uključuje satelitske ili kablovske programe, tako da vam nije potreban poseban set-top-box.

 

Ako ste propustili: Samsung predstavlja nove Neo QLED 4K i 8K televizore sa brzinom osvežavanja od 144 Hz, stiže podrška za NFT

Što se tiče igranja igara, nove funkcije uključuju više HDMI portova koji podržavaju HDMI 2.1 (do četiri na modelu), plus namenski meni za optimizaciju igara koji omogućava lak pristup novom "režimu mračne sobe". On reguliše osvetljenost televizora u zavisnosti od toga da li imate uključeno ili isključeno svetlo dok igrate.

Meni za optimizaciju igre takođe omogućava brži pristup podešavanjima za G-SYNC kompatibilnost, FreeSync Premium i promenljivu brzinu osvežavanja (VRR). Nova sportska unapred setovana podešavanja pridružuju se postojećim varijantama za igranje pucačina u prvom licu, role-playing i strateške igre u realnom vremenu.

Neki od LG C2 OLED modela takođe koriste najnoviji OLED Evo panel kompanije, navodi Pocket-Lint.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Informacije o celoj AMD Ryzen Rembrandt liniji, Zen 4 i Socket AM5 procurele uoči CES 2022

Honor Magic V zvanično stiže 10. januara

10304
10305
10306
10307
10308
10309