Greška

Došlo je do greške.

LG bi mogao objaviti savitljivi telefon, ali smatra da je potražnja preslaba

18.02.2019 10:20 | 0 Mobile
LG bi mogao objaviti savitljivi telefon, ali smatra da je potražnja preslaba


Sudeći prema brojnim procurelim informacijama, kao i kompanijinim objavama i tizerima, LG planira da predstavi G8 ThinQ (na fotografiji) i V50 ThinQ tokom predstojećem MWC-a u Barseloni. Iako se od nekih kompanija, uključujući i južnokoresjskog rivala Samsunga, očekuje i savitljivi/fleksibilni telefon, LG smatra da je još uvek rano da kompanija predstavi svoj savitljivi telefon.

Prema izveštajima, kompanija je odlučila da ne proizvede masovno savitljivi smartfon (za koji smo znali već neko vreme da je u opticaju) nakon što je razmotrila ovu mogućnost.


Pogledajte još: LG G8 ThinQ koristi svoj OLED ekran i za zvuk


Praktično, LG ne smatra da u ovom trenutku postoji dovoljno velika potražnja za savitljivim mobilnim uređajima (kao što su Galaxy Fold ili Xiaomi fleksibilni telefon), ali ukoliko reakcije na rane modele rivala budu pozitivne, LG u potpunosti ima spreman odgovor. Drugim rečima, LG bi mogao predstaviti svoj savitljivi telefon, ali je odlučio da to ne učini odmah zbog profitabilnosti i tržišnih kretanja.

LG očekuje da će kompanijina mobilna divizija doživeti preporod preko 5G tehnologije. Kompanija veruje da može da obezbedi 5G telefon koji će nuditi viši kvalitet u odnosu na konkurenciju, sa kojim bi mogao biti lider na tržištu.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Transparentni Xiaomi Mi 9 će naziv dobiti po Alita: Battle Angel filmu

Za 2019. godinu se predviđa 16-inčni MacBook Pro sa novim dizajnom

10104
10105
10106
10107
10108
10109