Greška

Došlo je do greške.

Lenovo predstavlja Go liniju PC opreme

14.05.2021 12:09 | 0 Hardver
Lenovo predstavlja Go liniju PC opreme

 

Lenovo je lansirao novi podbrend pod nazivom "Lenovo Go" koji se fokusira na dizajniranje i proizvodnju dodatne opreme za računar. Proizvodi podbrenda biće dizajnirani za bolju produktivnost na mobilnim uređajima i spadaju u tri kategorije namenjene rešavanju „najčešćih problema fleksibilnog rada:„ Vreme, ulaz i zvuk. Da bi predstavila svoju novu liniju, kompanija je predstavila dva proizvoda pod zastavom Lenovo Go. Jedan je USB-C powerbank za prenosne računare, dok je drugi bežični miš za više uređaja.

Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank ima kapacitet od 20.000 mAh i izlaznu snagu od 65 vati dizajniran da bar jednom napuni laptop. Može se, međutim, koristiti sa drugim uređajima i istovremeno puniti do tri uređaja putem dva USB-C porta i jednim USB-A portom. Čak i ako se sam powerbank puni, i dalje možete priključiti dva uređaja odjednom. U međuvremenu, bežični miš za više uređaja Lenovo Go može da se upari sa do tri uređaja i može se prebacivati između njih pritiskom na dugme. Lenovo kaže da jedno punjenje može trajati dva do tri meseca, a punjenje je jednostavno: stavite na vrh bežične Qi podloge ili priključite preko USB-C priključka na nešto manje od sat i po vremena.

 

Pogledajte još: Lenovo Yoga Pad Pro 13 će biti lansiran 24. maja

Iako postoji dosta sličnih proizvoda, nećete dugo čekati ako biste radije dobili nešto iz nove Lenovo ponude. Powerbank i miša možete kupiti već u junu 2021. godine za 90, odnosno 60 dolara. Lenovo Go će takođe najaviti nova audio rešenja koja se bave ambijentalnom bukom i kvalitetom zvuka, kasnije ove godine.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Vivo V21 SE se pojavio na Geekbenchu sa Snapdragon 720G čipsetom

Sony otkriva nove PS5 DualSense kontrolere inspirisane galaksijom (video)

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209