Greška

Došlo je do greške.

Lenovo predstavio veliki broj pametnih uređaja na svom TechLife događaju

31.08.2018 14:01 | 0 Multimedija
Lenovo predstavio veliki broj pametnih uređaja na svom TechLife događaju


Saopštenje za javnost

Na godišnjem Tech Life događaju, kompanija Lenovo predstavila je seriju novih smart home, laptop i AR uređaja, nastavljajući tradiciju posvećenosti transformaciji tehnologije i korisničkog iskustva, čineći uređaje još jednostavnijim za korišćenje i još produktivnijim za korisnike.

Ova posvećenost je rezultat strategije "Inteligentne transformacije" kompanije Lenovo i nosi etos proizvoda osmišljenih sa svrhom, dizaniranih tako da budu drugačiji od uobičajenih i stvaranja tehnologije koja korisnicima u sadašnjem trenutku pruža tehnologiju budućnosti.

 Koncept "Smart Home Vision" se ostvaruje

Lenovo Smart Home Essentials je nova porodica umreženih uređaja koja nudi kompletnu ponudu umreženih uređaja za pametniji, inteligentniji dom. U svetu suviše fragmentisane ponude pametnih uređaja, porodica umreženih kućnih uređaja kompanije Lenovo – i Lenovo Smart Display koja je nedavno predstavljena vesnici su rastućeg višeplatformskog AI ekosistema u kategoriji smart home uređaja.

Lenovo Link app služi kao centralizovani kontrolni centar iz koga se upravlja svim podržanim uređajima, bez potrebe za individualnim aplikacijama namenjenim za svaki uređaj ponaosob. Korisnici mogu kontrolisati posebne grupe uređaja u isto vreme ili ih instruirati na određene akcije u određeno vreme tokom dana. Ne samo da Lenovo Smart Home Essentials uređaji rade uz Google i Amazon Alexa asistente, već će i sami korisnici biti u mogućnosti da glasovnim komandama jednostavno podese, automatizuju i kontrolišu različite aspekte svojih domova koristeći Lenovo Smart Displey kao svoj kontrolni centar.

mirage.jpg

Lenovo Smart Essentials uređaji uključuju:

  • Lenovo Smart Plug – jednostavan uređaj malih gabarita koji se može povezati na bilo koju utičnicu, omogućavajući kontrolu nad bilo kojim kompatibilnim uređajem koji je povezan na njega.
  • Lenovo Smart Kamera – pametan sistem za nadzor koji vam omogućava da uživo pratite video snimke unutar vašeg doma – čak i tokom noći – putem noćnog moda sa infracrvenim zracima. Ugrađeni mikrofon i zvučnici omogućavaju dvosmernu audio komunikaciju
  • Lenovo Smart sijalica – pametna sijalica koja omogućava daljinsko upravljanje i personalizovano osvetljenje – putem Lenovo Link aplikacije možete prilagođavati temperaturu boje i jačinu svetla ili ga uključivati i isključivati gde god da se nalazite i u bilo koje vreme.

Lenovo Smart Essentials set proizvoda biće dostupan od novembra u SAD-u, a nešto kasnije i na ostalim tržištima, uključujući i EMEA regiju . Očekuje se da će Lenovo Smart Display biti dostupan u Australiji i Velikoj Britaniji od oktobra.

Najbolje što dizajn i inovacije mogu da ponude dolazi u okviru nove Yoga PC porodice

Premijum Yoga PC portfolio objedinjuje vrhunski kvalitet izrade, značajne inovacije i impresivnu zabavu za pojedinačne korisnike koji su uvek u pokretu i očekuju moćne preformanse svojih uređaja. Zasnovan na Intel Core procesoru osme generacije, Yoga C930 je Lenovo flegšip 2u1 laptop namenjen pojedinačnim korisnicima koji je baziran na Windows 10 sistemu. Ovaj uređaj poseduje prvi rotirajući sound bar uz Dolby Atmos sistem zvučnika3 koji su posebno dizajnirani da reprodukuju snažan ambijentalni zvuk. Ovaj uređaj podržava i Dolby Vision HDR kvalitet zvuka. Yoga C930 poseduje i olovku koja ima sopstveno ležipte za punjenje i omogućava još intuitivniju produktivnost. Mikrofoni dalekog dometa omogućavaju da Cortana i Alexa asistenti na Yoga930 laptopu prepoznaju glasovne komande sa četiri metra udaljenosti, čak i u modu mirovanja.

yoga_1.jpg

Novi Yoga Book C930 je prvi laptop sa dva ekrana u svetu sa podrškom za E Ink modalitet koji pomera granice produktivnosti prenosnih uređaja. Praktični E Ink ekran pretvara se u dinamičnu, prilagodljivu tastaturu sa podrškom za više jezika, digitalnim papirom za beleške ili skiciranje, pa čak i eReader opcijom na dodir dugmeta. Sve ovo je kombinovano sa performansama operativnog sistema Windows 10 i Intel Core procesorom u ultra tankom i ultra laganom kućištu sa snažnom i izdržljivom baterijom.

Kao prvi uređaj koji se zasniva na najnovijoj Qualcomm Snapdragon 850 Mobile Compute platformi, tanki i lagani model Yoga C630 WOS kombinuje moć i produktivnost Windows 10 operativnog  sistema sa odlikama pametnog mobilnog telefona. Namenjen savremenoj generaciji koja je uvek u pokretu, ovaj uređaj poseduje ugrađen LTE Advanced Pro koji omogućava cak 25+ sati lokalnog reprodukovanja video zapisa. Yoga C930 i Yoga Book C930 će biti dostupni u EMEA regionu od kraja septembra sa početnom cenom od 1,499 € (uključujući i pdv ) i 999 €  (uključujući i pdv). Yoga C630 WOS će biti dostupan u novembru sa početnom cenom od 999 € (uključujući pdv).

Turbo produktivnost sa novim ThinkPad X1 Extreme
 
Novi tanki i elegantni Lenovo ThinkPad X1 Extreme će omogućiti korisnicima da obavljaju intenzivne zadatke zahvaljujući diskretnoj NVIDIA GeForce grafici i najnovijim Intelovim Intel Core procesorima koji poseduju integrisan Gigabit Wi-Fi, a uključuju Core i9.11. Podrška za više monitora omogućava multitasking, a RapidCharge tehnologija puni bateriju do 80 procenata u samo 60 minuta. Njegov ekran rezolucije 4K, sa stoprocentnim Adobe RGB prikazom boja sa Dolby Vision HDR i Dolbi Atmos zvukom postavljaju standarde za kreiranje sadržaja na ovom uređaju. Inovativne bezbednosne funkcije uključuju  ThinkShutter poklopac kamere, Windovs Hello  tehnologiju prepoznavanje lica i čitač otisaka prstiju. ThinkPad X1 Ektreme će biti dostupan u EMEA regionu u septembru sa početnom cenom od 1,695 € (bez PDV-a).

thinkpadx1extreme.jpg

"Uzbuđeni smo što vidimo nove uređaje koji objedinjuju neverovatne performanse, povezivost, intuitivna glasovna iskustva i efikasnost baterije zahvaljujući najnovijoj osmoj generaciji  Intel Core procesora", rekao je Chris Walker, potpredsjednik Client Computing grupe u kompaniji Intel. "Intel i Lenovo imaju dugu istoriju saradnje koja je rezultirala neverovatnim inovacijama za prenosive računare što se i primećuje sa ovom novom linijom uređaja."

Novi Star Wars: Jedi Challenges dobija Dark Side ekspanziju i limitiranu seriju Kylo Ren Lightsaber uređaja
Na radost fanova, Star Wars: Jedi Challenges dobija Dark Side ekspanziju, novo i  besplatno ažuriranje  koje fanovima omogućava nove izazove kao što su Kylo Ren – izaziva Yodu, Rey i još toga u AR sekciji. Ova ekspanzija će biti dostupna kao besplatno ažuriranje tokom zime.
Slaveći dostupnost novih sadržaja za "Tamnu stranu", u pripremi je i ograničena serija Lightsaber kontrolera modelovanih po legendarnom oružju Kila Rena u filmovima. Ovaj dodatak će biti dostupan na odabranim tržištima tokm zime. U SAD je  očekivana cena 99,99 dolara a proizvod će moći da se kupi u Lenovo online prodavnici i još 9 odabranih on-line prodavnica. Kontroler je u potpunosti kompatibilan sa svim sadržajima u aplikaciji Jedi Challenges.

Izvor: Lenovo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Honor Play i Audi sklopili partnerstvo o promociji

Lenovo predstavio ThinkPad X1 Extreme uz DolbyVision HDR displej

10304
10305
10306
10307
10308
10309