Greška

Došlo je do greške.

Lenovo predstavio Smart Display sa Google Assistantom (video)

27.07.2018 15:05 | 0 Multimedija
Lenovo predstavio Smart Display sa Google Assistantom (video)


Lenovo Smart Display praktično predstavlja Google Assistanta sa ekranom. Uređaj ima Qualcomm Home Hub Platform, baziran na Snapdragon 624 čipsetu sa osmojezgarnim CPU-om, 4GB skladišnog prostora i 2GB RAM-a. Prisutna je podrška za video pozive preko Google Duo servisa, kao i podrška za Wi-Fi 802.11 ac mreže.

S prednje strane se nalazi 5MP kamera, koja podržava snimanje videa u 720p rezoluciji. S obzirom na to da je uloga uređaja da bude lociran u korisnikovom domu, Lenovo je obezbedio fizički zatvarač koji skriva kameru, a tu je i taster za gašenje mikrofona.

Smart Display radi uz Google Assistant u poznatom okruženju, ali sada može da prikazuje i neke vizualizacije. Nakon komande "Hey Google, good morning", pikazuju se grafičke informacije o dolazećem vremenu, saobraćaju i slično.


Lenovo Smart Display može da reprodukuje sadržaj sa HBO Now, Spotify, Pandora, Google Play Music i YouTube Music servisa, a tu je i YouTube Premium. Naravno, uređaj može da pušta podkaste i audio knjige.

Smart Display ima 8-inčni ili 10-inčni IPS displej, a cene modela su 200 i 250 dolara. Uređaj je moguće kupiti preko Lenovo sajta, a isporuka se očekuje tokom avgusta.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft planira da integriše pametnija ažuriranja za Windows 10

Imamo fotografije zvanične opreme za Samsung Galaxy Note9

10304
10305
10306
10307
10308
10309