Lenovo: ne prestajemo sa proizvodnjom manjih Windows tableta

Tragom vesti objavljene pre nekoliko dana na našem sajtu o prestanku proizvodnje manjih Windows tableta, stiže demanti od strane kompanije Lenovo.

Tragom vesti objavljene pre nekoliko dana na našem sajtu, stiže demanti od strane kompanije Lenovo. Oni su tim povodom želeli da se obrate zvaničnim saopštenjem u kome se poručuje sledeće: “Nastavićemo da predstavljamo nove Windows uređaje različitih dijagonala ekrana na tržište, uključujući i novi tablet sa ekranom dijagonale 8 inča i 10 inča koji će uskoro biti predstavljeni. Naša ponuda se menja u skladu sa potražnjom korisnika i zbog toga više ne prodajemo ThinkPad 8 u Sjedinjenim Američkim Državama, a rasprodali smo zalihe Miix 8 uređaja. Međutim, mi ne prestajemo sa proizvodnjom Windows uređaja manje dijagonale, kako je objavljeno u nekim medijima. Ukratko, nastavljamo sa prodajom uređaja sa Windows operativnim sistemom dijagonale od 8 i 10 inča i u SAD in a tržištima van SAD-a.”
Izvor: Lenovo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi