Greška

Došlo je do greške.

Lenovo nagoveštava seriju pametnih telefona koja bi mogla da bude rival Redmi Note 9 seriji

21.11.2020 19:03 | 0 Mobile
Lenovo nagoveštava seriju pametnih telefona koja bi mogla da bude rival Redmi Note 9 seriji

 

Lenovo je najavio lansiranje svoje nove serije koja će se pojaviti paralelno sa novim pametnim telefonima Redmi Note 9 serije, koje Xiaomi lansira u Kini 26. novembra. Kineska kompanija objavila je najavnu sliku na Weibu koja ima za cilj da potkopa napore Redmija. Nagađa se da će Lenovo vratiti svoju Lemon seriju na tržište, a ova paleta pristupačnih telefona mogla bi se takmičiti sa novim modelima Redmi Note 9 5G serije koji u Kinu stižu sledeće nedelje.

Najava objavljena na Weibo-u ne pruža nam nikakve posebne detalje o novoj seriji pametnih telefona Lenovo. Ipak, prikazuje tri telefona sa tankim okvirima i kaže: „6 dolazi“. Kompanija je takođe uključila slogan koji, prema Google Translate-u sa kineskog, glasi „Tri mača zajedno“.

Zanimljivo je da je Lenovo predstavio svoj tizer samo nekoliko sati nakon što je Redmi u petak objavio pozivnicu za Redmi Note 9 5G seriju na Weibu. Tizer je takođe dizajniran tako da izgleda kao obrnuti Redmi poziv.

6coming.jpg

Lenovo još uvek nije dao uvid u detalje o svojim novim planovima za lansiranje pametnih telefona. Međutim, vreme novog najave sugeriše da kompanija planira da svojom novom serijom vodi tešku borbu sa Xaomi Redmi brendom u srednjoj klasi.

Nagađa se da su novi telefoni u Lenovo-ovoj Lemon seriji dolaze kao pristupačne opcije za privlačenje kupaca. Kompanija je prodavala telefone sa oznakom limuna u Kini pre nekoliko godina, iako je u nedavnoj prošlosti potpuno prekinula tu seriju.

Ako pogledamo neke od nedavnih izveštaja, Lenovo bi možda mogao doneti i rebrendirani Moto G9 Power u okviru svoje nove serije pametnih telefona. Telefon je primećen na američkoj FCC sa brojevima modela XT2091-3 i XT2091-8.

 

Pogledajte još: Redmi Note 9 Pro 5G sa ekranom od 120Hz, kamerom od 108MP, debituje 26. novembra

Još jedna varijanta Moto G9 Power pojavila se nedavno na kineskom sajtu za sertifikaciju TENAA, sa brojem modela XT2091-7. Internet lista sugeriše da bi mogao da se isporuči sa 6,78-inčnim ekranom i da sadrži bateriju od 5.640mAh. Moto G9 Power, međutim, dolazi sa 6,8-inčnim ekranom i ima bateriju od 6.000 mAh. Ovo nagoveštava neke razlike između ova dva telefona. Kako god, sačekaćemo sledeću nedelju i videti da li smo bili u pravu.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Linija Sony Xperia Compact se možda vraća, glasine najavljuju model od 5,5 inča

TESTIRALI SMO: Dve dobre integrisane konfiguracije - MSG Basic a151 & a156

10104
10105
10106
10107
10108
10109