Greška

Došlo je do greške.

Lenovo Legion dostupan u pretprodaji, potvrđene glavne specifikacije

15.07.2020 14:18 | 0 Mobile
Lenovo Legion dostupan u pretprodaji, potvrđene glavne specifikacije


Lenovo Legion gejming telefon će biti predstavljen 22. jula. Sada je, sedam dana pre objave, telefon dostupan u pretprodaji/za rezervaciju u Kini. Stranica na Lenovo sajtu uključuje i neke od glavnih specifikacija telefona.

Potvrđen je Snapdragon 865+ čipset i ultra-brzo bežično punjenje. Već znamo da će telefon biti horizontalno orijentisan i usmeren ka gejming populaciji. Uređaj će imati arhitekturu dizajna koja omogućava bolje držanje i hlađenje, sa USB-C portom na dužoj stranici.

S obzirom na to da će Legion imati dva USB-C porta, to je kompaniji Lenovo omogućilo da implementira 90W Super Flash Charge tehnologiju punjenja, koja će istovremeno dopunjavati obe ćelije baterije koja bi trebalo da ima ukupan kapacitet od 5000mAh.

lenovo2_98.jpg


Arhitektura telefona takođe uključuje i dvostruki linearni motor po X osi za vibracije, dok će ekran imati stopu osvežavanja od 144Hz, pod uslovom da igra podržava to osvežavanje.

 

Pogledajte još: Lenovo nagoveštava 144Hz ekran za Legion telefon


Ostaje samo da se vidi za kakvu cenu telefona će se Lenovo odlučiti i da li će kompanija predstaviti verziju sa sniženom cenom, koja je razvijena za posebnog provajdera ili u saradnji sa većim gejming partnerom.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

PUBG je prodat u 70 miliona kopija, najavljuje novu sezonu sadržaja

Galaxy Z Fold 2 će ipak biti predstavljen tokom Samsungovog Unpacked događaja

10104
10105
10106
10107
10108
10109