Greška

Došlo je do greške.

Lenovo je predstavio ThinkReality A3 prilagodljive pametne naočare

10.01.2021 18:54 | 0 Mobile
Lenovo je predstavio ThinkReality A3 prilagodljive pametne naočare


Kompanija Lenovo je tokom CES 2021 sajma predstavila ThinkReality A3 pametne naočare, koje karakteriše mala težina, prilagodljivost, a namenjene su poslovnim tržištu i omogućavanju pametnijih tehnologija većem broju ljudi.

ThinkReality A3 se sa računarima ili selektovanim Motorola telefonima povezuje preko USB-C kabla, u zavisnosti od potreba korisnika. Sugeriše se da su naočare prenosive i udobne, a mogu se ojačati inudstrijskim ramovima za bezbedniju i izdržljiviju upotrebu.

AR pametne naočare pokreće Qualcomm Snapdragon XR1 Platform, koji obezbeđuje performanse visokog kvaliteta i imaju stereoskopske 1080p displeje koji korisnicima obezbeđuju uvid u do pet virtuelnih displeja. Pored toga, 8MP RGB kamera obezbeđuje 1080p video za daljinsko korišćenje, dok dvostruka fish-eye kamera obezbeđuje aktivnosti praćenja.

 

Pogledajte još: Lenovo najavljuje nove laptopove, AIO računar i monitore


ThinkReality A3 PC Edition model naočara je namenjen laptopovima i mobilnim radnim stanicama, kako bi se korisnicima omogućilo da pozicioniraju više velikih virtuelnih monitora za pregled i korisšćenje Windows softver alatki i aplikacija. Viretuelni monitori su optimizovani i kompatibilni sa vodećim Lenovo ThinkPad laptopovima i mobilnim radnim stranicama koje pokreću Intel i AMD Ryzen procesori.

ThinkReality A3 Industrial Edition je namenjen selektovanim Motorola telefonima, a obezbeđuje obavljanje AR zadataka bez upotrebe ruku u kompleksnim radnim okruženjima. Industrial Edition je podržan ThinkReality softverskom platformom.

Lenovo ThinkReality A3 pametne naočare će biti dostupne na selektovanim tržištima širom sveta, tokom sredine 2021. godine.

Izvor: Lenovo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pojavili su se promotivni renderi pred objavu Samsung Galaxy S21 linije

Lenovo Yoga Slim 7i Pro dobija OLED displej

10104
10105
10106
10107
10108
10109