Lenovo definitivno sprema Yoga Book konvertibilni laptop

Lenovo još uvek nije zvanično najavio Yoga Book laptop a najverovatnije je u pitanju isti 10-inčni Android uređaj, koji se pojavio u seriji procurelih informacija tokom marta.

Lenovo Yoga Book je mali konvertibilni laptop, koji je tanak svega 9,65 milimetara, ima šarku od 360 stepeni koja omogućava obrtanje displeja uređaja unazad i korišćenje notebooka u tablet modu, dok za bateriju Lenovo tvrdi da može da izdrži do 15 sati rada.Lenovo još uvek nije zvanično najavio Yoga Book laptop, ali se on nedavno pojavio na “Red Dot design awards” sajtu, a najverovatnije je u pitanju isti 10-inčni Android uređaj, koji se pojavio u seriji procurelih informacija tokom marta. Ukoliko je ovaj Yoga Book isti uređaj koji smo videli tokom marta, procurele specifikacije sugerišu 10-inčni 1920 x 1200p displej, Intel Atom x5-Z8500 Cherry Trail procesor, podršku za do 4GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora. Očekuje se da će laptop imati i WiFi, Bluetooth, GPS i opcionu celularnu funkcionalnost.Izvor: Liliputing
Sve informacije u vezi sa kompanijom Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi