Greška

Došlo je do greške.

Lenovo Z6 Pro se iznenada pojavio u Evropi

09.08.2019 10:26 | 0 Mobile
Lenovo Z6 Pro se iznenada pojavio u Evropi


Lenovo Z6 Pro ne predstavlja potpuno novi telefon, s obzirom na to da je objavljen u aprilu u Kini. Međutim, tek sada je uređaj primećen van tržišta Kine. Ovo predstavlja veliku promenu u strategiji kompanije Lenovo, koji je izgleda počeo da ponovo nudi svoje telefona van Kine, nakon pauze od nekoliko godina.

Z6 Pro je primećen na zvaničnom Lenovo Store-u u Bugarskoj, gde se može kupiti po ceni ispod 500 evra u crvenoj i zelenoj boji. Lenovo ističe da će se telefon pojaviti i u drugim evropskim zemljama preko kompanijinih distributivnih kanala.

Lenovo Z6 Pro ima AMOLED panel i senzor otiska prsta ispod ekrana. Pokreće ga Snapdragon 855 čipset i ima četiri kamere na poleđini i definitivno spada u premijum kategoriju. Po pomenutoj ceni, telefon je svakako konkurentan na tržištu i može da parira nekim drugim telefonima iz sličnog segmenta.

 

Pogledajte još: Lenovo Z6 Pro ozvaničen sa četiri kamere i velikom baterijom


Takođe, strategija povratka na tržište Evrope je pomalo iznenađujuća, s obzirom na to da je ova uloga bila poverena Motoroli, koja je u vlasništvu Lenovo-a. Z6 Pro će biti prvi Lenovo telefon u poslednjih nekoliko godina koji stiže u Evropu i biće zanimljivo videti kako će proći na tržištu.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy A70s se pojavio na Geekbenchu

Huawei zvanično najavio Harmony OS kao svoju potencijalnu zamenu za Android

10104
10105
10106
10107
10108
10109