Greška

Došlo je do greške.

Lenovo će prestići Samsung i Huawei u objavi telefona sa 'punch hole' otvorom za kameru

04.12.2018 13:50 | 2 Mobile
Lenovo će prestići Samsung i Huawei u objavi telefona sa 'punch hole' otvorom za kameru


Tokom dana smo objavili vest da je Samsung ozvaničio datum predstavljanja asvog prvog telefona sa Infinity-O ekranom, koji karakteriše takozvani "punch hole" otvor za kameru. Samsung je svoj Galaxy A8s telefon, koji će implementirati pomenutu tehnologiju, najavio za 10. decembar, nedelju dana ranije nego što će Huawei predstaviti svoj telefon sa otvorom - Nova 4.

Međutim, u priču se iznenadno umešala kompanija Lenovo, koja će izgleda prestići Samsung, a svoj Lenovo Z5s telefon sa otovorom u displeju će prezentovati 6. decembra.


Pogledajte još: Samsung Galaxy A8s stiže 10. decembra


Lenovo je objavio tizer fotografiju na svojoj Weibo stranici, a jasno se vidi datum objave telefona. Iako ima sličan koncept kao Smsungov i Huawei telefon, Lenovo Z5s će otvor imati u centru. Ostatak specifikacija telefona bi trebalo da uključuje 6.3-inčni FHD+ ekran, Snapdragon 675 čipset, tri kamere na poleđini i 3210mAh bateriju.

Inicijelno, Samsung je prvi predstavio svoj novi koncept displeja, sa opcijom za otvor u displeju u koji će biti smeštena kamera i drugi senzori po potrebi. Ovo rešenje bi trebalo da zameni izreze u ekranu (notch) koje potrošači ne vole previše. Nova karakteristika je dobila naziv "punch hole".

lenovo2_48.jpg


Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Milan1 Neregistrovan korisnik
Lenovo je vlasnik jedne Motorole,
velika je to stvar.

Google započeo eSIM program za proizvođače telefona

Microsoft objavio live captions i prevode za Skype i PowerPoint

10104
10105
10106
10107
10108
10109