Greška

Došlo je do greške.

Legendarni Winamp se vraća i otvara beta verziju za nešto novo

25.11.2021 19:12 | 0 Software/Web
Legendarni Winamp se vraća i otvara beta verziju za nešto novo

 

Winamp je potpuno redizajnirao svoju veb stranicu i izgleda da se popularni media plejer vraća. Novi Winamp obećava potpuno novo i redizajnirano iskustvo, i mogao bi biti više od običnog medija plejera za prosečne korisnike i audiofile.

Slušanje muzike van mreže je prošlost, a većina ljudi je pretplaćena na usluge striminga kao što su Spotify, Apple Music, YouTube Music, Tidal i Deezer. Mnogi servisi za striming se sada fokusiraju na podkastove, a neki se takođe potpisuju umetnike ekskluzivno za svoje usluge kako bi privukli više korisnika da se pretplate.

Nova Winamp veb lokacija pozdravlja korisnike sa novim Winamp logotipom i prati moderan jezik dizajna. Govori o tome kako softverska kompanija želi da stvori _„jedinstveni prostor za kreatore“_, a takođe želi da pomogne autorima zvuka da imaju veću kontrolu nad svojim sadržajem i da im pomogne da se povežu sa obožavaocima i zarade veći prihod.

 

Ako ste propustili: Posetite onlajn muzej Winamp skinova

Nije sasvim jasno šta Winamp pokušava da uradi, ali zvuči kao da bi možda želeo da postane neka vrsta društvene platforme za kreatore sadržaja, kao i da podržava stare funkcije kao što su slušanje muzike i radija. Winamp bi takođe mogao da bude nova platforma za striming i ponudi nove funkcije za korisnike, kreatore sadržaja i domaćine podkasta, ali to je za sada samo nagađanje.

Winamp je takođe pokrenuo beta verziju, a korisnici se već mogu prijaviti da testiraju sledeću generaciju softvera pre bilo koga drugog i podele svoje povratne informacije direktno sa razvojnim timom. Ako želite da pomognete i testirate ga, možete se prijaviti ovde.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung zvanično patentirao Galaxy Z Fold & Slide pametni telefon

Sve verzije Windowsa su slabe na novu Zero Day ranjivost

Slične teme
10504
10505
10506
10507
10508
10509