LCD opet poskupljuje

Samsung je najavio ponovo podizanje cena svojih 15-inčnih TFT LCD ekrana za sledeći mesec. Po mnogim izveštajima sa istoka većina proizvođača notebook LCD ekrana ponovo diže cene. Još od nove godine cene su u kontantnom porastu po analitičarima i zahvaljujući povećanju tražnje notebookova i TFT LCD monitora. Sada već očekivano i Apple

Samsung je najavio ponovo podizanje cena svojih 15-inčnih TFT LCD ekrana za sledeći mesec. Po mnogim izveštajima sa istoka većina proizvođača notebook LCD ekrana ponovo diže cene. Još od nove godine cene su u kontantnom porastu po analitičarima i zahvaljujući povećanju tražnje notebookova i TFT LCD monitora. Sada već očekivano i Apple i PC proizvođači podizu cene svojih finalnih proizvoda. Za sad ne mogu da predpostave do kada će trajati ovo poskupljenje, ali je sigurno da svi proizvođači trenutno zadovoljno trljaju ruke zahvaljujući potražnji svojih proizvoda.

Source: Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi