Lansiran Mortal Kombat X gameplay za Raidena (video)

NetherRealm Studios je lansirao novi gameplay video za svoj najnoviji Mortal Kombat X naslov, a Raiden je u glavnoj ulozi u njemu.

Kada su arkadne borilačke igre u pitanju, Mortal Kombat je naslov koji je i danas ekstremno popularan. Kao i u svim borilačkim igrama, postoje likovi koji jednostavno ne mogu biti izostavljeni iz Mortal Kombata. Jedan od njih je Raiden, koji je uz likove kao što su Sub-Zero i Scorpion, praktično nezamenljiv. NetherRealm Studios je lansirao novi gameplay video za svoj najnoviji Mortal Kombat X naslov, a Raiden je u glavnoj ulozi u njemu. Ukoliko planirate da igrate Mortal Kombat X, obavezno pogledajte ovaj trejler sa Raidenom u akciji. Nikako nemojte propustiti kraj i Raidenov “fatality”. Mortal Kombat X će najverovatnije biti lansiran 2015. godine i biće dostupan za PC i konzole. Igra donosi novu grafiku, ali i nekoliko novih likova-boraca. Ukoliko ste fan Mortal Kombat franšize onda je Mortal Kombat X svakako vredan vaše pažnje.

Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi