Greška

Došlo je do greške.

Kyocera DuraForce Pro 2 - koliko je zaista izdržljiv jedan izdržljivi telefon? (video)

30.11.2018 12:40 | 0 Mobile
Kyocera DuraForce Pro 2 - koliko je zaista izdržljiv jedan izdržljivi telefon? (video)


Za kompaniju Kyocera možda nije čuo veliki broj ljudi, ali oni koji jesu znaju da su telefoni ovog proizvođača kreirani sa ciljem da budu izdržljivi i za korišćenje u radnom okruženju. Kompanijin najnoviji telefon, DuraForce Pro 2, ne privlači toliko pažnju kada su specifikacije u pitanju, ali je izrađen poput tenka. Jedna od funkcija kojima se retko koji telefon može pohvaliti jeste implementacija ekrana od safira.

Telefon se našao na testu popularnog YouTube kanala JerryRigEverything, gde je Zack uspeo da ekran uređaja ogrebe na osmom nivou Mosove skale, uz nešto dublje ogrebotine na devetom nivou. Uobičajeno, standardni telefoni počinju da se grebu na nivou šest, uz dublje ogrebotine na sedmom nivou.


Ukupno gledano Kyocera DuraForce Pro 2 je izuzetno otporan telefon, što dokazuje i Military Standard 810G zaštita za padove, udarce i ekstremne temperature, IP68 vodootpornost. Tu je Snapdragon 630 čipset, 4GB RAM-a i Android 8 Oreo operativni sistem. Kao što je i tester Zack primetio, kompanije kao što su Appple i Samsung bi mogle da se ugledaju na Kyoceru i implementiraju kvalitetnije materijale kada je zaštita u pitanju, a ovo se posebno odnosi na implementiranje stakla od safira.

Izvor: JerryRigEverything 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft redizajnirao ikonice za Office (video)

Microsoft razmatra AMD za buduće Surface uređaje

10104
10105
10106
10107
10108
10109