Greška

Došlo je do greške.

Kupovinom Samsung QLED televizora dobijate vredne poklone

23.06.2019 14:58 | 0 Multimedija
Kupovinom Samsung QLED televizora dobijate vredne poklone


Kompanija Samsung trenutno ima promociju, koja kupcima QLED modela televizora južnokorejkse kompanije omogućava da dobiju i vredne poklone. Uz kupljeni QLED 8K TV se dobija Galaxy Note9, dok se uz QLED 4K TV dobija Galaxy Tab A 10.1.

QLED modeli sa 5 inovacija donose moćnu i pametnu tehnologiju, izvanredan kvalitet slike i neverovatnu funkcionalnost. Zahvaljujući tim inovacijama QLED 8K i 4K modeli televizora se razlikuju od konkurencije i pomeraju granice.

Izuzetna 8K rezolucija, sa 33 miliona piksela, pruža neverovatno vizuelno iskustvo i uživanje. QLED ekran otkriva dublje svaku scenu sa izuzetnim detaljima. Vrhunska slika QLED modela svojim funkcijama nudi visoke kontraste sa najsitnijim detaljima, dok pametna tehnologija unapređuje performanse, a sadržaj i uslovi gledanja se optimizuju u realnom vremenu. U živopisnim bojama je moguće uživati iz svakog ugla, čak i kada se sadržaj gleda sa strane, zahvaljujući funkciji ultraširokog ugla gledanja koja ravnomerno raspoređuje svetlost.

Uz kupljeni QLED 8K, korisnici vrhunski doživljaj mogu učiniti još boljim uz supermoćni Galaxy Note9, koji ima najveći Infinity ekran. Tu je i snažna baterija za celodnevni intenzivni rad uz samo jedno punjenje.

 

Pogledajte još: Nova linija Samsung QLED televizora za 2019. godinu


Zahvaljujući Quantum procesoru Samsungovi 4K QLED televizori imaju unapređene performanse i optimizuju sliku u svim uslovima gledanja i sadržaja u realnom vremenu. Svaki pojedinačni detalj je jasno vidljiv jer funkcija Direct Full Array precizno kontroliše pozadinsko osvetljenje i oživljava sliku. Quantum HDR pruža širi dijapazon osvetljenja – kontrasti su veći, boje prirodne i živopisne, a zahvaljujući jedinstvenoj Samsung Quantum Dot tehnologiji, QLED televizori pružaju stopostotnu vidljivost boja i u tamnim i u svetlim kadrovima.

Kupovinom QLED 4K modela za 2019. godinu dobija se Galaxy Tab A 10.1 tablet, koji ima ekran od 10.1 inč, nudi izvanredan kvalitet slike i pruža potpuno uživanje u gledanju filmova i igranju igara. Putem funkcije Wi-Fi Direct moguće je lako povezivanje tableta sa QLED televizorom.

Promocija traje od 15.5. do 31.7.2019. godine, a ostvaruje se slanjem sledećih podataka na e-mail adresu ce.promotion@samsung.com i to u roku od 30 dana od datuma izdavanja računa: ime, prezime, e-mail adresa, poštanska adresa (zbog dostave garancije), prikaz (sken) fiskalnog računa s prodajnog mesta, model i serijski broj uređaja.

Spisak uređaja i više informacija je dostupno na linku: uslovi promotivne akcije.

Izvor: Samsung

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Sredina je godine, biramo najbolje telefone po kategorijama (video)

Microsoftov novi Windows Terminal je dostupan za Windows 10

10304
10305
10306
10307
10308
10309