Greška

Došlo je do greške.

Kupite novi Motorola telefon u MTS-u i na poklon dobijate Philips televizor

21.05.2020 14:10 | 3 Mobile
Kupite novi Motorola telefon u MTS-u i na poklon dobijate Philips televizor


Saopštenje za javnost

Kupovinom Motorola G8 Power smartfona u MTS-u na poklon dobijate Philips televizor.

Motorola Srbija spremila je poseban poklon za sve koji koji u MTS-u kupe G8 Power smartfon – Philips televizor dijagonale 32 inča i HD rezolucijom.

Motorola G8 Power je idealan telefon za sve koji žele smartfon koji će moći da koriste bez brige o punjenju baterije, ali ujedno zahtevaju i ozbiljne performanse.

Zahvaljujući velikoj bateriji kapaciteta 5.000mAh, Motorola G8 Power može da pruži i do 3 dana korišćenja nakon samo jednog punjenja baterije kako biste u potpunosti mogli da oslobodite svoju kreativnost.

Sada od telefona možete da zahtevate više i prepustite se bežičnoj slobodi zahvaljujući bateriji koja vam pruža do 188 sati strimovanja muzike i preko 20 sati gledanja filmova i serija.

Uz svu ovu snagu G8 Power nudi i ozbiljne performanse zahvaljujući Snapdragon 665 procesoru koji je uparen sa 4GB RAM-a.

Svi ljubitelji fotografije na raspolaganju imaju sistem od 4 kamere na zadnjoj strani telefona (16MP glavni senzor, 8MP telefoto objektiv, 8MP ultraširoka kamera i 2MP macro senzor) koji zahvaljujući veštačkoj inteligenciji pravi fotografije baš onako kako ste ih zamislili.

Pravite fotografije izbliza, sa velike udaljenosti ili bilo koje druge tačke između zahvaljujući sistemu sa četiri kamere i veštačkom inteligencijom. Stvarajte fotografije munjevitom brzinom sa glavnom 16MP kamerom uz pomoć autofokusa sa faznom detekcijom ili fotografišite zapanjujuće pejzaže sa ultraširokim objektivom zahvaljujući kom sada u kadar može da stane 4 puta više prizora u poređenju sa standardnim objektivom. Slobodno zumirajte ono što vam je najvažnije telefoto objektivom visoke rezolucije koji će uhvatiti najdalje detalje, pritom zadržavajući zapanjujuć kvalitet slike.

Uz pomoć Macro kamere možete da pravite i spektakularne snimke iz blizine i približite se onome što želite da slikate čak pet puta bliže nego inače.

Za Instagram selfije koji će sijati u svakom osvetljenju zadužena je prednja kamera sa Quad Pixel tehnologijom koja stvara oštre i živopisne fotografije.

Moto G8 Power takođe dolazi sa specijalnim Moto iskustvima i radi na ultra-čistoj verziji Androida 10 oslobođenog svih suvišnih aplikacija ali u isto vreme koristeći sve Google aplikacije kao što su Gmail, Youtube, Google maps i sl.
Svoje omiljene slike, filmove, aplikacije možete da gledate na velikom Max Vision Full HD+ ekranu dijagonale 6.4 inča, dok maksimalan užitak u multimedijalnom sadržaju kompletiraju dva stereo zvučnika koje je posebno podesio Dolby.

Na raspolaganju imate i 64GB prostora za skladištenje svih bitnih podataka, fotografija, video snimaka i aplikacija.

Više detalja o ponudi pogledajte ovde.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

ViewSonic objavio dostupnost ELITE XG270QC monitora

Otvorena prva virtuelna prodavnica u Srbiji

10104
10105
10106
10107
10108
10109