Greška

Došlo je do greške.

Kupite Motorola One Macro i na poklon dobijate Motorola E6 Plus

23.12.2019 12:21 | 0 Mobile
Kupite Motorola One Macro i na poklon dobijate Motorola E6 Plus


Saopštenje za javnost

Novogodišnji praznici su savršena prilika da obradujete sebe, ali i druge zahvaljujući novoj Motorola akciji i ne oslanjate se na Deda Mraza.

Svi MTS i VIP trenutni i budući korisnici kupovinom Motorola One Macro telefona na poklon dobijaju i model Motorola E6 Plus.

U pitanju su 2 odlična telefona koja svojim naprednim funkcijama i velikim mogućnostima čine ovu ponudu dodatno vrednom.

Motorola One Macro
Motorola One Macro ima 3 odlične kamere i ultra brzi procesor koji se stara da u svakom trenutku bez ikakvih problema uživate u omiljenom sadržaju.

Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji koja je ugrađena u kamere ovog modela možete da stvarate fotografije neprikosnovenog kvaliteta.

moto2_83.jpg


Motorolinu Macro Vision kameru možete približiti objektu 5 puta bliže od uobičajene kamere na mobilnom telefonu i što omogućava da na fotografijama imate neverovatnu količinu detalja.

A kako biste zabeležili baš svaki dragocen trenutak stara se i ekstra brz laserski autofokus.

Motorola One Macro donosi i veliku brzinu u radu zahvaljujući procesoru sa osam jezgara i veštačkoj inteligenciji.

Lako učitavanje aplikacija i unapređene performanse čine Motorolu One Macro idealnim izborom za sve koji ne žele da prave kompromise po pitanju svog telefona.

Zahvaljujući Max Vision (19:9) HD+ displeju dijagonale 6.2 inča, Motorola One Macro pred vašim očima oživljava i najsitnije detalje. Sada možete da gledate omiljene filmove i serije na ekranu koji se proteže od ivice do ivice i nudi oštre detalje u visokoj rezoluciji.

Prebacivanje sa aplikacije na aplikaciju je brzo i gotovo neprimetno zahvaljujući 4GB radne memorije, dok za svu vašu multimediju na raspolaganju imate 64GB prostora za skladištenje podataka.

Baterija snage 4.000mAh može da vam pruži i do 2 dana rada telefona, tako da možete da iskoristite sve mogućnosti koje Motorola One Macro pruža bez brige o ponovnom punjenju – koje je sada još brže zahvaljujući ultra brzom punjenju koje vam pruža dodatne sate rada nakon samo nekoliko minuta na punjaču.

moto3_30.jpg


Motorola E6 Plus

Motorola E6 Plus vam pruža sve što želite u telefonu—dve zadnje kamere, 6.1-inčni HD+ Max Vision (19.5:9) ekran, i 8 MP selfi kameru.

Sistem dve zadnje kamere od 13 MP omogućava vam da poput pravog profesionalca pravite atraktivne slike, uključujući tu i portrete sa efektom zamagljivanja. Dok ćete zahvaljujući kameri za selfije od 8 MP, uvek biti u najboljem izdanju na društvenim mrežama.

Motorola E6 plus odmah reaguje na svaki dodir i prevlačenje. Zahvaljujući moćnom osmojezgarnom procesoru, sve radi bez problema, bilo da gledate najnoviji film ili pregledate svoje slike.

Više ne morate da brinete ni da ćete ostati bez mesta na uređaju. Motorola E6 Plus vam omogućava da čuvate mnoštvo slika, pesama i filmova jer vrlo lako možete da dodate do 512 GB dodatnog prostora za skladištenje podataka uz microSD karticu.

Ova posebna ponuda dostupna je svim novim, starim i budućim korisnicima MTS i VIP mobilne mreže.

Pogledajte ponudu za MTS korisnike:

Postpejd tarife
Morava 1 – cena 23.400 dinara (975 dinara na 24 rate)
Morava 2 – cena 18.000 dinara (750 dinara na 24 rate)
Omorika 1 - cena 10.200 dinara (425 dinara na 24 rate)
Omorika 2 – cena 1 dinar
Omorika 3 – cena 1 dinar
Soko – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve MTS pakete

Pogledajte ponudu za Vip korisnike:

Postpejd paketi
NEO 3 - cena 15.120 dinara (700 dinara na 24 rate)
NEO 5 – cena 7.560 dinara dinara (350 dinara na 24 rate)
NEO 12 - cena 1 dinar
NEO 30 – cena 1 dinar

Pogledajte ponudu za sve VIP pakete

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

G.Skill predstavlja nove DDR4 32GB memorijske module

Pojavile se kompletne specifikacije Samsung Galaxy Note10 Lite telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109