Greška

Došlo je do greške.

Kuo: MacBook Air sa mini-LED displejom bi mogao stići sredinom 2022

23.07.2021 15:11 | 0 Mobile
Kuo: MacBook Air sa mini-LED displejom bi mogao stići sredinom 2022


Apple-ov aktuelni MacBook Air je objavljen u novembru 2020. godine, zajedno sa 13-inčnim MacBook Pro i Mac mini modelima. Ovi Mac-ovi su po objavi implementirali odličan hardver, ali su imali isti eksterni dizajn i funkcije kao i njihove Intel-pokretane varijante. Najnovije glasine sada sugerišu da će osveženi MacBook Air implementirati nove karakteristike.

Ming-Chi Kuo, renomirani analitičar Apple ekosistema, veruje da će Apple-ov najlakši laptop stići sredinom 2022. godine. On takođe sugeriše da će uređaj imati novi 13.3-inčni mini-LED displej, koji će nuditi bolji kvalitet slike, uz lakši i tanji dizajn.

 

Pogledajte još: Sledeći MacBook Air stiže u bojama iMac-a


Pored navedenog, novi MacBook Air bi trebalo da ima bolju pokrivenost spektra boja, viši kontrast, prikaz prave crne boje i drugo. Pored toga, laptop bi mogao dobiti i MagSafe tehnologiju punjenja koja se očekuje uz novi  MacBook Pro, kasnije tokom ove godine.

Očekuje se da će MacBook Air implementirati i neke izmene dizajna, a sugerišu se tanji beli okviri, veća tastatura i manji trackpad. Takođe, izgled laptopa bi mogao biti više kvadratni, poput onog na M1 iPad Air i iPad Pro modelima tableta.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Novi Corning Gorilla Glass štiti kamere telefona i propušta više svetla

Seagate će uskoro objaviti 20TB PMR HDD-ove za masovno tržište

10104
10105
10106
10107
10108
10109