Greška

Došlo je do greške.

Krenulo je: Twitter počeo da naplaćuje plavu značku za naloge

06.11.2022 16:56 | 0 Software/Web
Krenulo je: Twitter počeo da naplaćuje plavu značku za naloge

Novo ažuriranje prvo je implementirano juče sa novim izgledom Twitter Blue pretplate, gde je značka sa plavom kvačicom izlistana među stvarima koje možete platiti, u ovom slučaju 7,99 dolara mesečno.

Nova opcija je implementirana i dostupna u SAD, Kanadi, Australiji i Novom Zelandu, gde je Twitter Blue servis funkcionisao, ali to znači da je samo pitanje vremena kada će se ova praksa preneti na ostatak sveta. U ažuriranju se pominje da bi ova funkcija trebalo da funkcioniše i u UK, ali za sada nije tako, navodi BBC.

Ostatak novina uključuje duplo manje reklama, opciju da objavite duže video snimke i prioritetno rangiranje za objavljeni sadržaj na platformi. Sistem plave značke je do sad bio dizajniran da pomogne identifikaciji autentičnih korisnika na platformi, kao što su političari, javne ličnosti, sportisti, novinari i brendovi.

 

 

Sam Mask u postu navodi da je u prošlosti podeljen preveliki broj plavih znački za naloge koji više nisu u rukama onih koji su verifikovani na platformi. Danas je preko jedne Google pretrage moguće kupiti verifikovani nalog.

Nakon inicijalnog testa na pomenutim zemljama, i lokalizaciji, ove promene će biti primenjene širom sveta.

Sve ovo se desilo samo 24 sata nakon masovnog otpuštanja u petak ujutru, kada je polovina  zaposlenih u ovoj kompaniji primetila da više ne može da se uloguje na svoje naloge.

Apple vredi koliko Google, Amazon i Meta zajedno

Snapdragon 8 Gen 2, 6,8-inčni AMOLED na 1-120 Hz i 5000 mAh baterija za 700 evra

10504
10505
10506
10507
10508
10509