Kratkotrajni prekid rada

U toku sutrašnjeg dana, Benchmark sajt će privremeno obustaviti rad u jutarnjim časovima. Budući da smo u prethodnih mesec dana imali velikih problema u radu i funkcionisanju sajta, odlučili smo da server vratimo u Beograd kod novog provajdera...

Njegovo ime je YUBC Net, svakako dobro poznat većini naših posetilaca, po mnogima reč je o n

U toku sutrašnjeg dana, Benchmark sajt će privremeno obustaviti rad u jutarnjim časovima. Budući da smo u prethodnih mesec dana imali velikih problema u radu i funkcionisanju sajta, odlučili smo da server vratimo u Beograd kod novog provajdera…

Njegovo ime je YUBC Net, svakako dobro poznat većini naših posetilaca, po mnogima reč je o najboljem provajderu internet usluga kod nas. Nakon silnih lutanja i mnogobrojnih problema u radu, konačno smo uspeli da dođemo do pravog dogovora sa predstavnicima ove kompanije: red je da najbolji sajt u ovoj oblasti bude hostovan kod najboljih. Zahvaljujemo se gospodi iz YUBC-a na razumevanju a mi se nadamo da ćemo ovim vreme problema sa hostingom ostaviti daleko za nama.

Preregistracija domena već je izvršena i ako sve prođe po predviđenoim redosledu dešavanja, Benchmark će biti offline samo sutra u vremenu od 06 do 12 časova. Najlepše zahvaljujemo na razumevanju!

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi