Greška

Došlo je do greške.

Korisnicima dostupan macOS Mojave

25.09.2018 10:16 | 0 Software/Web
Korisnicima dostupan macOS Mojave


Najnoviji Apple desktop operativni sistem, macOS 10.14 Mojave, sada je dostupan u svojoj finalnoj javnoj formi a može se preuzeti sa Mac App Store-a.

Kao što je bio slučaj i sa prethodnim verzijama desktop operativnog sistema, Mojave stiže kao besplatna verzija. Korisnici koji ne uspeju da odmah instaliraju OS, moraće da sačekaju neko vreme pre novog pokušaja, zbog prezagušenja.

Kada je u pitanju ono što nova verzija softvera donosi, tu je Dark Mode koji je verovatno jedna od nabitnijih funkcija za veliki broj korisnika. Mojave nudi mogućnost da se prozori i pozadine prebace u tamni dizajn sa svetlim tekstom. Ovo je, kao i druge izmene operativnog sistema, namenjeno ključnim korisnicima i kreativcima.


Pogledajte još: iOS 12, watchOS 5 i tvOS 12 dostupni za sve


Stacks je još jedna funkcija koja će mnogima biti omiljena - sa klikom na taster, opcija čisti pretrpani desktop, smeštajući fajlove na gomile koje se potom mogu sortirati u različite kategorije.

Pored ovoga, tu je i prva grupa iOS aplikacija koje su portovane na desktop i uključuju Voice Memos, Stocks, Home i News. Na kraju, Safari je dobio veliki broj novih sigurnosnih funkcija, a tu su i druge karakteristike koje krase novi macOS 10.14 Mojave.

Izvor: TechCrunch

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

DisplayMate: iPhone XS Max ima najbolji displej

Google donosi poboljšanja u Search, predstavlja Discover umesto Google Feeda

10504
10505
10506
10507
10508
10509