Greška

Došlo je do greške.

Korisnici iPhone-a i Androida mogu da se prijave na Microsoft naloge i bez lozinki

20.04.2017 11:57 | 0 Software/Web
Korisnici iPhone-a i Androida mogu da se prijave na Microsoft naloge i bez lozinki

Microsoft je upravo objavio nadogradnju za Microsoft Authenticator aplikaciju koja omogućava korisnicima da se prijave u njihove naloge bez lozinki, korišćenjem samo njihovih brojeva telefona na iPhone ili Android telefonima. Telefonska prijava na Microsoft Authenticator aplikaciju je sada podržana, a sve što treba da uradite je da instalirate najnoviju verziju aplikacije, konfigurišete vaš nalog, i potom kliknete na opciju za telefonsku prijavu.

Umesto da unosite lozinku, dobićete obaveštenje na mobilnom uređaju da vam se omogućava potvrda identiteta. Ovde ipak ima jedna mala stvar koja bi mogla naljutiti sve Microsoft-ove korisnike, a to je da funkcija nije dostupna na Windows Phone telefonima, već samo Android i iOS.

"Nekoliko korisnika je pitalo da li će ovo raditi sa Windows Phone verzijom Microsoft Authenticatora. Windows Phone telefoni čine manje od pet posto aktivnih korisnika Authenticator Apps, tako da nam je prioritet bio da funkcija radi sa iOS i Android platformama. Ako postigne veliki uspeh na ovoj platformi, mi ćemo proceniti dodavanje podrške za Windows Phone," glasi zvanično saopštenje Microsoft-a.

Microsoft već povlači podršku za originalnu verziju Windowsa 10

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Dolazeći Microsoft CloudBook će imati Snapdragon 835 procesor

Muzičar Mac DeMarco: skinite moj album sa The Pirate Bay

10504
10505
10506
10507
10508
10509