Greška

Došlo je do greške.

Korisnici će uskoro moći da vide zakačene e-mailove u Outlooku za mobilne uređaje

24.05.2021 19:26 | 0 Software/Web
Korisnici će uskoro moći da vide zakačene e-mailove u Outlooku za mobilne uređaje


Oni koji koriste Outlook za veb, upoznati su sa mogućnošću da pinuju (zakače) e-mail poruke u vrhu svog inboxa. Ovo je korisna alatka ukoliko je potrebno da pristupite bitnim porukama. Sada, prema informacijama iz Microsoft 365 roadmap-a/plana objave, pinovane e-mail poruke će uskoro imati podršku u Outlooku za Android i iOS.

Pinovani e-mailovi međutim ne funkcionišu na isti način na mobilnim uređajima. Umesto da budu zakačeni na vrhu korisnikovog mailboxa, pinovana elektronska pošta je samo obeležena pinom i može se pronaći lako korišćenjem novog filtera za pinovane poruke. Ukoliko se e-mail zakači/pinuje na mobilnim uređajima, istovremeno će biti pinovan i na vebu i obrnuto.

 

Pogledajte još: Microsoft Outlook dobija novi izgled kalendara


Pomenute funkcije su trenutno u razvoju i planirane su za ovaj mesec, a već su dostupne onima čiji su glavni Microsoft nalozi deo Office Insider programa.

Još jedna nova mogućnost, koja je izlistana u planu objave je podrška za nove jezike za sugerisane odgovore u Outlooku za veb i mobilne uređaje. Ovo uključuje češki, švedski i tradicionalni kineski. Funkcija je takođe u razvoju i u planu je za ovaj mesec.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Apple je objavio detalje za iPad Pro XDR Display, koji koristi mini-LED tehnologiju

Geekbench otkriva Samsung Galaxy M22 sa Helio G80 čipom

10504
10505
10506
10507
10508
10509