Greška

Došlo je do greške.

Kontrolišite nivo stresa i kvalitet sna sa lakoćom uz Huawei Watch GT 2 Pro

19.11.2020 13:39 | 0 Biznis IT
Kontrolišite nivo stresa i kvalitet sna sa lakoćom uz Huawei Watch GT 2 Pro

 

Saopštenje za javnost

Drastične promene u celom svetu, uzrokovane globalnom pandemijom dovele su do nove realnosti i potpuno drugačijeg životnog stila. Nivo stresa je povećan, usled neizvesnosti koju nosi svaki dan. Kako zbog posla, tako i zbog privatnih obaveza, svako od nas nalazi se pred izazovima koje je neophodno prevazići.

Prilikom istraživanja agencije Ipsos koje je trajalo tokom avgusta i početkom septembra ove godine, 82% ispitanika iz Srbije odgovorilo je da je pod umerenim i velikim stresom zbog životnih promena koje su ih zatekle tokom proteklih meseci.

Visok nivo stresa utiče na brojne zdravstvene parametre. Ubrzan rad srca i nekvalitetan san samo su neki od njih, ali zahvaljujući razvoju tehnologije nadgledanje upravo ovih parametara i njihovo unapređivanje nije luksuz koji samo pojedinci mogu priuštiti.

Najnoviji pametni sat kompanije Huawei – Watch GT 2 Pro, jedan je od uređaja koji vam mogu pružiti uvid u informacije o kvalitetu sna, nivou stresa, otkucajima srca ali i brojnim drugim zdravstvenim i fitnes parametrima, čijim praćenjem možete znatno unaprediti kvalitet svog životnog stila.

 

HuaweiWatchGT2ProLifestyle2.jpg

 

U okviru istog istraživanja, oko 70% ispitanika u Srbiji[1] reklo je da bi bilo zainteresovano da obrati više pažnje na zdravstvene parametre kao što su nivo stresa i kvalitet sna, uz pametni sat koji bi im to omogućio. Spavanje sa pametnim satom na ruci daleko je od nepoznanice u svetu, jer upravo na osnovu toga korisnici mogu dobiti najtačnije informacije o kvalitetu sna. Huawei Watch GT 2 Pro pored uvida u ove parametre, nudi i mnogobrojne druge opcije kao što su: merenje zasićenosti kiseonika u krvi (SpO2), vežbe disanja, ali i praćenje preko 100 sportskih režima. Vežbanje, odnosno fizička aktivnost jedan je od ključnih faktora za redukovanje stresa. Bilo da je reč o šetnji ili nekoj vrsti intenzivnijeg treninga.

 

Huawei Watach GT 2 Pro pametni sat je unapređena verzija svetski nagrađivanog Watch GT 2 sata, koji je od svog pojavljivanja kako na globalnom tako i na lokalnom tržištu osvojio srca brojnih ljubitelja brenda. Na novom Huawei satu zadržane su sve funkcije koje su korisnici voleli na starijim modelima Watch GT satova kao što su: baterija čiji kapacitet podržava i do dve nedelje aktivnog korišćenja, ali i moderan dizajn i podržavanje velikog broja sportskih režima.

Izvor: Huawei

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Izgleda da će Samsung Galaxy Z Fold 3 doći sa kamerom ispod ekrana

Instagram integrisani Messenger dobija režim nestajanja, teme za ćaskanja i Gledajte zajedno

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609