Koncept fotografije MacBook Pro laptopa sa OLED Touch panelom

Zahvaljujući dizajneru Martinu Hajeku, sada imamo ideju kako bi OLED touch panel mogao da radi na MacBook Pro laptopovima

Na internetu su se pojavile prve fotografije na temu, kako bi mogao da izgleda MacBook Pro laptop sa OLED touch panelom. Zahvaljujući dizajneru Martinu Hajeku, sada imamo ideju kako bi OLED touch panel moga da radi na MacBook Pro laptopovima.
Kao što se već moglo čuti, jedna od mogućnosti koje donosi ovakav dizajn je i to što će biti moguće da touch panel bude drugačiji kontekstualno u zavisnosti od zadatka koji imate u ruci. U Hajekovom dizajnu možemo videti upravo ovu mogućnost, pa dok on pokreće Spotify, počinje da se prikazuje logo aplikacije zajedno sa tasterima za kontrole.
Druge informacije uključuju mogućnosti kao što su prikazivanje informacija kao što je trajanje baterije, vreme i datum, kao i korisničko ime na touch panelu. Takođe može da se koristi da prikaže koliko je procenata do datog trenutka preuzet neki fajl koji se skida sa interneta. Naravno, ovo nije finalna Apple-ova ideja i moguće je da ona bude i nešto drugačija.
Novi MacBook Pro se očekuje ovog meseca, isporuka u avgustu
macbookpromh2.jpg
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi