Greška

Došlo je do greške.

Konami navodno radi na novim Metal Gear, Silent Hill i Castlevania projektima

02.10.2021 11:52 | 0 Games
Konami navodno radi na novim Metal Gear, Silent Hill i Castlevania projektima


Konami bi mogao vratiti neke od svojih popularnih franšiza, preko novih naslova i rimejka, a u pitanju su Metal Gear, Castlevania i Silent Hill. Ovo sugeriše nekoliko različitih izvora.

Prema navodima, originalne Metal Gear Solid igre dobijaju remaster verzije za moderne platforme. U pripremi je i novi veći projekat, centriran oko Metal Gear Solid 3: Snake Eater. U razvoj igre je uključen studio Virtuos iz Singapura, a očekuje se da igra bude kompletan rimejk.

Kada je u pitanju Castlevania, povratkom ove franšize rukovodi Konami ogranak iz Japana, a projekat je opisan kao "redizajniranje dugoročne franšize".

 

Ako ste propustili: Uncharted franšiza stiže na PC


Izvori takođe ističu da je u pripremi i nekoliko Silent Hill projekata. Na ovim naslovima rade studiji izvan Konami ekosistema, a uključuju i prominentnog developera iz Japana.

Sve pomenute franšize već nekoliko godina nisu u centru pažnje, a njihovi fanovi definitivno s nestrpljenjem iščekuju novitete. Kao i uvek, ove navode je potrebno uzeti sa rezervom dok se ne pojave opipljivije informacije.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poco M4 Pro 5G bi uskoro mogao biti ozvaničen

OnePlus Buds Z2 na novim fotografijama, potvrđene specifikacije

10404
10405
10406
10407
10408
10409