Greška

Došlo je do greške.

Kompletan Twitch izvorni kod objavljen od strane hakera!

06.10.2021 14:32 | 0 Software/Web
Kompletan Twitch izvorni kod objavljen od strane hakera!


Prema navodima, kompletan Twitch izvorni kod je procureo, a objavio ga je anonimni haker. Procurele informacije uključuju brojne podatke, uključujući i izveštaje o zaradi streamera.

Torrent od 126GB je uploadovan na 4chan, a kao razlog curenja informacija je navedena želja da se servis poremeti i da se kreira veća konkurencija u svetu onlajn streaming servisa.

Prema navodima iz 4chan objave, procurela dokumentacija uključuje: kompletan twitch.tv sa istorijatom iz samih početaka servisa; Twitch klijente za mobilne uređaje, desktop i konzole; različite SDK-ove i AWS servise koje Twitch koristi; izveštaje o isplatama kreatorimaa sadržaja na Twitchu od 2019. godine do sada i drugo.

 

Pogledajte još: Haker nudi na prodaju preko 1,5 milijardi Facebook podataka


Haker je istakao da je ovo samo prvi deo procurele dokumentacije, a očekuje se da bi više podataka moglo biti podeljeno kasnije.

Twitch korisnicima se preporučuje da promene svoje lozinke, kao i da aktiviraju verifikaciju u dva koraka kako bi zaštitili svoje podatake. Za sada, nema zvaničnih informacija od Twitch-a povodom navoda o curenju podataka.

Izvor: Eurogamer

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

HiSense D50 je izdržljivi telefon iz srednjeg segmenta

Samsung Galaxy S21 FE stiže u januaru, S22 serija odložena?

10504
10505
10506
10507
10508
10509