Kompanije LG i Google uvode virtuelnu realnost u svakodnevicu

Kompanije LG i Google učiniće virtuelnu realnost pristupačnom širokoj grupi korisnika, zahvaljujući besplatnom uređaju koji će dobiti kupci LG G3 smart telefona

Kompanije LG i Google učiniće virtuelnu realnost (VR) pristupačnom širokoj grupi korisnika, zahvaljujući besplatnom uređaju koji će dobiti kupci LG G3 smart telefona. Ponuda VR za G3 uključuje jedinstveni Google Cardboard set koji će omogućiti vlasnicima LG G3 smart telefona da iskuse raznovrsne VR aplikacije i igre koje će moći da preuzmu putem Google Play prodavnice.
Za razliku od drugih VR uređaja koji imaju svoj procesor i displej i nose se na glavi, VR za G3 nudi mnogo lakše i udobnije rešenje. Zahvaljujući Quad HD displeju LG G3 smart telefona, korisnici će iskusiti znatno oštriji kvalitet slike, a samim tim i daleko realnije VR iskustvo, poručuju iz kompanije LG.
LGVR2.jpg
VR za G3 odlikuje jedinstven dizajn, koji ističe prednosti Rear Key funkcije na LG G3 telefonu, jer maksimalno koristi sve prednosti njegovog Boost AMP zvučnika jačine 1W, čime pruža bogatije i čistije zvučne efekte. Za intenzivnije uživanje u kvalitetnom zvuku, VR za G3 može da se kombinuje sa Bluetooth slušalicama, kao što su LG Tone Infinim.
Dizajn VR za G3 uređaj bazira se na nacrtu za Google Cardboard. Neodijumski magnetni prsten na bočnoj strani povezuje se sa magnetnim žiroskopskim senzorom u telefonu, pa je pretraga menija i aplikacija moguća bez dodirivanja ekrana. Zapravo, V3 za G3 ne zahteva nikakvu dodatnu radnju osim stavljanja telefona u uređaj za gledanje. Promocija VR za G3 počinje ovog meseca na odabranim tržištima.
Izvor: LG
Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi