Greška

Došlo je do greške.

Kompanija vivo sponzor Fudbalskog saveza Srbije

30.05.2022 17:49 | 0 Biznis IT
Kompanija vivo sponzor Fudbalskog saveza Srbije

 

Na ovaj način kompanija vivo je otpočela saradnju, kojom vivo postaje zvanični pametni telefon FSS. Kompanija vivo će kroz ovo partnerstvo reprezentaciji pružati podršku u toku narednog perioda, uključujući Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i druge dolazeće projekte.

„Ponosni smo što ćemo kroz ovu saradnju podržavati reprezentaciju u toku narednog perioda. Kako je jedna od glavnih stavki kojima se vodimo u našem poslovanju „rađenje pravih stvari na pravi način“, čast nam je da budemo podrška fudbalu u Srbiji i da zajedničkim snagama, kao jedan tim, izađemo na teren. Želimo da u nove pobede uplovimo sa istom strašću kojom fudbaleri započinju utakmice i izuzetno smo ponosni što nas je Savez prepoznao kao snažnog partnera.“ izjavio je Mark Chen, direktor regionalnog predstavništva kompanije vivo.

Vivo2.JPG

Kompanija vivo, svoje poslovanje na srpskom tržištu započela je u junu 2021. godine i od samog početka ima za cilj da sa svojim korisnicima zabeleži sve trenutke vredne pamćenja.

Deleći ljubav, timski duh i posvećenost prema ovom sportu i u susret obeležavanju prve godišnjice poslovanja u Srbiji, vivo kroz ovu saradnju nastoji da podršku, koju pruža sportu u svetu, pruži i fudbalu kod nas. Ujedno, vivo telefoni biće i zvanični pametni telefoni reprezentacije Srbije u ovom periodu.

„Podrška koja proističe iz strasti prema fudbalu i koju osećamo od ljudi širom zemlje, je nešto što jako vrednujemo i što nam daje podstrek za dalje uspehe. Drago nam je što saradnje i partnerstva koja sklapamo odlikuju vrednosti koje i sami negujemo unutar Saveza – smatramo da je i saradnja sa kompanijom vivo baš jedna od takvih“, izjavio je Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Vivo1.JPG

Otkako je otpočeo svoj zvanični ulazak na evropska tržišta u oktobru 2020. godine, vivo kontinuirano širi svoje prisustvo i saradnju širom Evrope. Deleći strast korisnika prema fudbalu, vivo je postao prvi partner u predstavljanju ceremonije otvaranja i zatvaranja UEFA EURO 2020, a vivo je takođe i zvanični partner UEFA EURO 2024. godine.

U okviru pružanja podrške sportu u evropskim zemljama, vivo je do sada podržao i La Ligu u Španiji, Žensku Odbojkašku Ligu u Italiji kao i poljski nacionalni tim u skijaškim skokovima.

„Smatramo da je težnja ka daljem razvitku i prevazilaženju novih izazova nešto što nas iznova motiviše u kompaniji vivo. Za vivo, 2022. biće još uzbudljivija godina u Srbiji, koja je jedno od naših ključnih tržišta u Evropi. Želimo da, kao jedan tim, uz strast ljubitelja fudbala krenemo ka daljim izazovima i da ovaj naredni period bude ispunjen novim pobedama i uspesima.“ zaključio je Mark Chen.

Ovaj je događaj bio prilika za kompaniju vivo i da potvrdi posvećenost regionu, s nedavnim ulaskom na susedna tržišta Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Severne Makedonije, te predstavnicima medija i partnerima najavi skora predstavljanja novih uređaja.

Saopštenje za javnost


Sedam stvari zbog kojih je Hisense UHD TV idealan za gledanje utakmica

Gde nestade Facebook Dark Mode sa iOS?

10604
10605
10606
10607
10608
10609