Greška

Došlo je do greške.

Kompanija LG je predstavila dvostrani digitalni ekran

10.08.2020 15:40 | 0 Multimedija
Kompanija LG je predstavila dvostrani digitalni ekran


Saopštenje za javnost

Bilo da ste kod kuće, u tržnom centru ili na ulici, veliki ekrani uvek privlače puno pažnje. Sjajni primer za to je novi, ogromni digitalni ekran visoke rezolucije na jednoj od najprometnijih ulica okruga Gangnam u Seulu, koji je nedavno postavila kompanija za poslovna rešenja LG Business Electronics.

Prolazeći kroz središte ovog poznatog dela grada, ne može se zaobići Teheran-ro (na korejskom jeziku "ro" znači "ulica") koja se često naziva lokalnom verzijom Tajms Skvera zbog mnogobrojnih vrhunskih displeja na kojima se prikazuju reklame za svaki mogući brend. Vlada Južne Koreje proglasila je ovu ulicu besplatnom reklamnom zonom, pa zato izgleda kao javna arena u kojoj se zabavne, modne i druge kompanije nadmeću za pažnju oko 100.000 pešaka koji tu svakodnevno prolaze.

Teško je promašiti upadljiv digitalni LED bilbord kompanije LG. Dva živopisna ekrana od 10.000 niti - visine 21.8 metara i širine 12 metara - ugrađena su u strukturu koja je visoka impozantnih 26 metara. Dvostruki dvostrani displej sadrži piksele udaljene na samo 8.3 milimetara, a nalazi se ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti Teheran-roa, Grand InterContinental Parnas Hotela.

Posebno napravljen dvostrani LG bilbord je retkost čak i u Seulu koji važi za grad u kome se ljudi brzo naviknu na tehnološke inovacije. Kompanija LG je nadgledala ceo projekat od početka do kraja, uključujući dizajn i konstrukciju čitave strukture kako bi bilbord bio u skladu sa drugim LG proizvodima poput televizora, monitora i laptopova. Gangnam LED digitalni displej ima izuzetno male okvire, tako da prolaznici vide samo očaravajuće slike prikazane na ekranu.

Izvor: LG

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Toshiba je zvanično napustila poslovanje na tržištu laptopova

Xiaomi Mi 10 Ultra u beloj boji na fotografiji uživo

10304
10305
10306
10307
10308
10309