Koliko je Apple daleko od objave savitljivog telefona?

Izveštaj The Korea Timesa, koji citira neimenovani izvor, sugeriše da nas od ovakvog Apple uređaja deli nekoliko godina

Kada se pomene tema savitljivog/sklopivog telefona, sva je prilika da nam prvo na um padne Samsung. Međutim, tokom poslednjih godina i Apple je postao kompanija koja se povezuje sa sklopivim telefonima, a neki analitičari su sugerisali da kompanija iz Kupertina radi na ovakvom uređaju.Međutim, oni koji su se nadali da bi u skorije vreme mogli videti jedan ovakav telefon kompanije Apple, moraće da se strpe. Izveštaj The Korea Timesa, koji citira neimenovani izvor, sugeriše da nas od ovakvog Apple uređaja deli nekoliko godina.
 
Pogledajte još: Apple planira zakrivljeni ekran za iPhone
Ranije su se pojavile glasine da bi uređaj ovog tipa mogao stići tokom 2020. godine, ali najnoviji izveštaj sugeriše da bi moglo proći i više vremena. Takođe, izveštaji pominju da bi Apple savitljivi telefon mogao biti rezultat saradnje kompanije Apple sa LG-om, a ne sa Samsungom.Za sada, rano je govoriti o tome koliko su tačni pomenuti izveštaji, tako da je informacije o Apple savitljivom telefonu potrebno uzeti sa rezervom.Izvor: Ubergizmo
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi