Greška

Došlo je do greške.

Koliko je izdržljiv Motorola Z2 Force? (video)

29.06.2018 17:08 | 2 Mobile
Koliko je izdržljiv Motorola Z2 Force? (video)


Nekonvencionalni testovi izdržljivosti telefona su jedna o popularnijih YouTube formi, a neretko mogu biti od pomoći korisnicima kod odluke da li da kupe određeni model ili ne. Postoje i oni koji smatraju da je preterivanje tortura ove vrste nad uređajima, ali treba imati na umu da i sami proizvođači unište na stotine modela u sopstvenim crash testovima, pre mego što telefon puste na tržište. Jednom ovakvom testu izdržljivosti podvrgli smo Motorola Z2 Force telefon.

 

Pogledajte još: [TEST] Motorola Moto G6 Plus (Video)


Benchmark ekipa je po prvi put imala priliku da uradi test ovog tipa za neki uređaj. Zahvaljujući lokalnoj kancelariji Motorole, zajedno sa Benchmark forumašima, smo na nedavnom skupu na Kopaoniku na muke stavili Z2 Force. Telefon je bacan, šutiran, gažen, a kako je sve ovo podneo možete pogledati u pratećem videu. Ukoliko vas je impresioniralo ono što ste videli, obavezno pogledajte i video test Motorola Z2 Force telefona koji smo kreirali ranije ove godine.


Izvor: Benchmark

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

XXS-iq Neregistrovan korisnik
Jos kad bi se i negde prodvao. Jedina mana u odnosu na Z force je sto se ne menja prvi sloj ekrana , koji je onda skoro potpuno neunistiv (sa zamenom prvog sloja ekrana), a druga mana postoji samo na KP

HW Gurus overklokeri otkrivaju sve detalje svog uspeha (video)

Veliki broj novih Android uređaja izloženo RAMpage ranjivosti

10104
10105
10106
10107
10108
10109