Greška

Došlo je do greške.

Koliko je bitno da svi vaši uređaji funkcionišu u jednom ekosistemu?

19.08.2022 10:43 | 0 Mobile
Koliko je bitno da svi vaši uređaji funkcionišu u jednom ekosistemu?

Kompanija Huawei razmišlja uvek par koraka unapred, pa je korisnicima donela mogućnost povezivanja više različitih uređaja u jedinstveni ekosistem. Maksimalno korišćenje funkcija svih gedžeta koje korisnik poseduje doprinosi efikasnosti preko potrebnoj prilikom ubrzanog ritma života.

Poslovna efikasnost na najjednostavniji način

Huawei ekosistem je osmišljen kako bi korisnik sa jednog uređaja mogao da upravlja drugim. U različitim prilikama je ovo rešenje korisno, a sinergija koja se ovim putem stvara je nemerljiva. Uz jednostavno uparivanje dva ili više uređaja, proširuju se mogućnosti koje vam gedžet pruža a vaše dnevno funkcionisanje postaje olakšano. Svi uređaji rade zajedno kao jedan, a uz pomoć jedinstvenog ekosistema možete da uradite mnogo veći broj zadataka.

HuaweiFreeBudsPro2_2.jpg

Tokom poslovnih sastanaka ili regularnog radnog dana u kancelariji potrebno je držati svoju listu zadataka i dokumenata uvek uz sebe. Multi-Screen Collaboration opcija je tu da vam na dohvat ruke budu svi potrebni sadržaji sa telefona, na velikom ekranu vašeg laptopa. Uz Huawei ekosistem efikasnost na poslu nikada nije bila dostupnija. Dok sedite i pišete neki komplikovan izveštaj na laptopu, uz laganu muziku koja se čuje sa Huawei FreeBuds Pro 2 slušalica i korisne silent opcije, fokus neće biti upitan. A ako dobijete neodložan poziv, automatski se gasi muzika koju ste pustili na vašem laptopu i slušalice se povezuju sa Huawei Mate Xs 2. Ovaj multifunkcionalni uređaj na preklop koji je idealno lagan i ravan predstavlja premijum dodatak vašem ekosistemu Huawei gedžeta. Kako je u isto vreme i telefon i tablet, idealan je odabir ako želite produktivnost i van kancelarije.

Efektivni treninzi i prisutnost

Nakon napornog dana na poslu, svima je potrebna fizička aktivnost i opuštanje. Ako se odlučite za šetnju, pametni sat poput Huawei Watch GT 3 Pro će biti tu da prati broj koraka, a i da vas obavesti o količini sna i stresa tog dana. Uz Huawei ekosistem, svi ovi podaci će biti zabeleženi i na telefonu poput Huawei nova Y90, koji ujedno predstavlja i pravi futuristički detalj baš zbog svog modernog dizajna.

Ako je vaš izbor trening u jutarnjim satima pre posla, uz Huawei slušalice, sat i telefon će i to biti moguće. Ovaj nepobedivi trio će vam pružiti plan treninga dok ste još sanjivi, omiljenu muziku kao podstrek a na putu ka radnom mestu i učešće u poslovnim dogovorima. Telefon možete ostaviti u svlačionici dok trenirate, a potrošene kalorije ostaju zabeležene uz pomoć Huawei Health aplikacije verodostojno, na bilo kom Huawei uređaju koji je deo ekosistema. Moći ćete na jednostavan način da ispratite vaš napredak, bilo gde i bilo kada. Dodatan bonus je to što tokom treninga imate uvid u poruke i pozive na pametnom satu baš zahvaljujući brzom i jednostavnom povezivanju uređaja, pa ćete biti prisutni i dostupni u svakoj situaciji.

HuaweiMateXs2.jpg

Elegantno rešenje svih organizacionih problema

Kako je funkcionalnost i korisnost Huawei ekosistema nesumnjiva, treba istaći i estetski deo priče. Huawei uređaji ne samo da su odgovorni saveznici već su i pravi modni detalji. Unikatne boje, sofisticiran i moderan dizajn i futuristički materijali korišćeni za izradu ne samo da pojedinačno zavređuju pažnju. Celina koju stvaraju njihovim kombinovanjem obezbeđuju da budete primećeni, a vaša produktivnost, efektivno rešavanje zadataka i uspeh će biti asocirani sa uvezanim korišćenjem Huawei uređaja.

PR tekst

Od Londona do Majamija za manje od 5 sati? Vraćaju se nadzvučni avioni

34 godine zatvora zbog jednog tvita

10104
10105
10106
10107
10108
10109