Greška

Došlo je do greške.

Kojima Productions će nastaviti da bude nezavisni studio, potvrđuje Hideo Kojima

17.04.2022 12:48 | 0 Games
Kojima Productions će nastaviti da bude nezavisni studio, potvrđuje Hideo Kojima

 

Nakon objavljivanja ažuriranog banera PlayStation Studios, koji je uključivao Death Stranding zajedno sa drugim naslovima koje su razvili razvojni studiji u vlasništvu kompanije Sony, Hideo Kojima je na Tviteru pojasnio da je njegov studio bio i da će nastaviti da bude nezavisan produkcijski studio.

Kojima Productions je prvobitno osnovana 2005. godine kao podružnica Konamija i reformisana je kao nezavisni studio 2015. Prva igra studija, Death Stranding, objavljena je na PC-u i za PlayStation 4, dok je njena ažurirana verzija, Director's Cut, objavljen je za PC i PlayStation 5.

 

Kojimatvit.jpg

     "Death Stranding Director's Cut je bez sumnje najbolji način da uđete u cipele Sema Bridžisa, barem za one koji nisu videli Kojiminu viziju uništene Amerike. Ono što Kojima Productions donosi na PlayStation 5 su performanse i dodaci koji učinite da se iskustvo igra boljim nego ikad, iako se čini da ono što je novo u igri nedostaje u poređenju sa onim što dolazi u drugim definitivnim Sony kolekcijama. Sa svim dodacima i poboljšanjima koja su neprimetno integrisana u Director's Cut, malo je razloga da razmislite o igranju prve verzije vizije Hidea Kojime ako se možete dočepati ovog novog izdanja."Kako WCCFTech piše, Kojima Productions trenutno radi na više projekata. Među projektima u izradi je AAA igra "koju će svi želeti da igraju", a koja tek treba da bude objavljena.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsungov pametni telefon sa kliznim ekranom dobio WIPO sertifikaciju

Zvanična podrška za overklokovanje će navodno uskoro stići na Ryzen 7 5800X3D

10404
10405
10406
10407
10408
10409