Greška

Došlo je do greške.

Koje sve igre danas možete da preuzmete potpuno besplatno?

10.07.2022 12:22 | 0 Games
Koje sve igre danas možete da preuzmete potpuno besplatno?

Kao što je običaj, tu smo da vam pokažemo koje su to trenutno najzanimljivije video igre koje možete preuzeti besplatno sa nekoliko različitih onlajn prodavnica u ovom trenutku.

Ancient Enemy

Ova video igra predstavlja mešavinu RPG i kartične igre i smeštena je u nestajući svet u kom su sile zla već odnele pobedu i gde samo nekolicina onih neukrotivog duha nastavljaju borbu. Ancient Enemy možete besplatno preuzeti sa Epic Games Store do 14. jula.

Killing Floor 2

Ovo je dinamična pucačka igra u kojoj se sami ili u timu sa još petoro ili jedanaestoro prijatelja borite protiv agresivnih vanzemaljskih kreatura imena Zeds. Killing Floor 2 je takođe besplatan na Epic Games Store do 14. jula, pa ko voli da zapuca solo ili sa društvom može da isproba jedan relativno novi naslov iz 2020. godine.

The Witcher: Enhanced Edition

The Witcher 3 je jedna od najboljih RPG video igara ikada napravljenih, ali prvi deo The Witcher trilogije je, prema našem mišljenju, jedan nebrušeni dijamant koji morate da probate, pogotovo kada je besplatan. Iskusite početak Geraltovih avantura u znatno mračnijem okruženju i uz neobičan sistem borbe. Kako biste besplatno preuzeli ovu video igru, treba da instalirate program GOG Galaxy, otvorite segment “Discover”, i kliknete na dugme za “Yes, claim” unutar banera pod imenom “Claim The Witcher: Enhanced Edition and don’t miss the best GOG offers”. Malo komplikovaniji proces, ali vredi.

Witcher.jpg

Beneath a Steel Sky

Još jedna od besplatnih video igara na GOG platformi jeste Beneath a Steel Sky, pravi dragulj retro avanturističkog žanra iz davne 1994. godine. Znamo, znamo, matoro je to, ali ovaj naslov nije izgubio ni trunku vizuelnog identiteta, šarma i zanimljivosti zapleta tokom svih ovih godina. Usudili bismo se reći da je sama priča ove video igre u kojoj je zemlja skoro pa uništena zagađenjem dok se bogati kriju ispod površine sada aktuelnija nego ikada ranije.

Street Fighter II: The World Warrior

Za kraj, na Steam platformi možete besplatno preuzeti retro tabačinu Street Fighter II: The World Warrior. Jednostavan način da izbacite malo negativne energije, pogotovu ako pored sebe imate ukućanina koji nije baš vičan video igrama.

Microsoft sprema Outlook Lite mejl klijent za sporije telefone

Na Apple M2 MacBook laptopu ipak može da se igra

10404
10405
10406
10407
10408
10409