Greška

Došlo je do greške.

Koje igre nam stižu pre nego što krene sezona odmora?

02.06.2022 14:27 | 0 Games
Koje igre nam stižu pre nego što krene sezona odmora?

 

Diablo Immortal je otvorio junsku gejmersku sezonu. Ova video igra pojavila se prvog dana novog meseca i donela jedan punokrvni aRPG na mobilne telefone i tablete, ali i računare. U svetlu ogromne ekspanzije mobilnog segmenta ove industrije, mišljenja smo da je ovo samo jedna od prvih visokobudžetnih igara ovog tipa koje će se pojaviti za iOS i Android operativne sisteme.

Ali, nije samo Diablo Immortal ono na šta treba obratiti pažnju tokom ovog meseca. Ukoliko ne znate šta biste mogli da zaigrate dok letnje temperature polako rastu, evo nekoliko ideja koje vam mogu pružiti kvalitetne sate uživanja.

The Quarry

Ko voli atmosferične horor igre sa razgranatim zapletom, odlukama koje jasno utiču na dalji tok priče, kao i velikim brojem mogućih završetaka, sigurno je upoznat sa prethodnim radovima razvojnog studija Supermassive Games poput Until Dawn i Dark Anthology serijala.

Njihova nova video igra smešta vas u ulogu devet tinejdžera koji rade kao savetnici u klasičnom američkom letnjem kampu. Međutim, kada padne noć, nastaje horor i borba za preživljavanjem. Ova video igra pojaviće se desetog juna za sve platforme osim za Nintendo Switch.

Capcom Fighting Collection

Za nostalgičare u ljubitelje fajterskih naslova 24. juna Capcom Fighting Collection stiže na PC, Nintendo Switch, PS4, i Xbox One. Ova kolekcija spaja nekoliko igara slične tematike u jedan ultimativni paket. Video igre unutar koje ćete moći da zaigrate kroz Capcom Fighting Collection su:

  • Darkstalkers: The Night Warriors
  • Night Warriors: Darkstalkers’ Revenge
  • Vampire Savior: The Lord of Vampire
  • Vampire Hunter 2: Darkstalkers’ Revenge
  • Vampire Savior 2: The Lord of Vampire
  • Hyper Street Fighter II: The Anniversary Edition
  • Super Puzzle Fighter II Turbo
  • Super Gem Fighter Mini Mix
  • Cyberbots: Full Metal Madness
  • Red Earth

Fire Emblem Warrior: Three Hopes

Za one koji vole jRPG video igre tu je Fire Emblem Warriors: Three Hopes, ali ovoga puta u malo drugačijem izdanju od klasičnih taktičkih borbi na koji nas je ovaj serijal navikao. Smešten u isti svet kao Three Houses, ovo je ipak nešto klasičniji hack&slash RPG koji donosi odličnu akciju, zanimljivi sistem borbe, i priču koja se nastavlja na onu iz Tree Houses, uz povratak likova kao što su Edelgard, Dimitri i Claude, uz novog lika po imenu Shez. Fire Emblem Warriors: Three Hopes stiže 24. juna na Nintendo Switch konzolu.

Cuphead: The Delicious Last Course

Ko nije probao sjajni Cuphead, 2D bullet hell platformer sa fantastičnim grafičkim stilom inspirisanim crtanim filmovima iz tridesetih godina prošlog veka, propustio je jednu fenomenalnu video igru. Ali, evo prilike za ispravku uz novi DLC koji stiže 30. juna na PC, Nintendo Switch, PS4, i Xbox One. Moći ćete da igrate kao Ms. Chalice koja ima jedinstvene moći, a bitno je naglasiti kako ovaj novi igrivi lik nije ograničen samo na DLC, već kao ona možete igrati i glavnu kampanju.

Edge sada omogućava direktno deljenje fajlova između računara i telefona

DataLab predstavio PANTHEON 11, moderni sistem za upravljanje poslovanjem

10404
10405
10406
10407
10408
10409