Greška

Došlo je do greške.

Kingston predstavio novi osnovni model SSD-a za data centre

14.09.2016 13:44 | 0 Hardver
Kingston predstavio novi osnovni model SSD-a za data centre

PR saopštenje

Kingston Digital, Inc., članica Kingston Technology Company, Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je Data Center 400 (DC400) SSD, najnoviji SSD koji pripada rešenjima za biznis korisnike. DC400 SSD je osnovni model, dizajniran je za serversku upotrebu u data centima, a posebno je namenjen korisnicima koji imaju potrebu za „izvadi i zameni“ modelom ugradnje. Idealan je za aplikacije koje zahtevaju intenzivno čitanje, kao što je butovanje, kod web servera, operacionih baza podataka i analitika koje rade sa manje intenzivnom količinom podataka - posebno u data centrima sa mešovitim radnim oruženjem, gde su izdržljivost i pouzdanost od velike važnosti.

DC400 SSD pruža superioran kvalitet za korisnike data centara čije radno okruženje zahteva održivi broj IOPS-a i konzistentno nisku latenciju. Proširena DRAM keš memorija osigurava veliki i održivi broj IOPS-a kako bi perfomanse bile visoke kroz širok spektar  upisa i ispisa. Standardni i korisnički definisani over-provisioning unapređuje nasumične IOPS perfomanse i izdržljivost dok firmware namenjen poslovnim korisnicima poboljšava latencije i osigurava konstantno nisko vreme pristupa pri velikom opterećenju. Pored toga, DC400 SSD poseduje pouzdanost biznis klase zahvaljujući kompletnoj zaštiti putanje podataka i implementiranoj firmware zaštiti od gubitka struje (“pFAIL”).

“Zadovoljstvo nam je da predstavimo naš SATA SSD nove generacije namenjen data centrima i korporativnim korisnicima koji zahtevaju  dosledne performanse aplikacija, visok kvalitet  servisnih zahteva i kompletnu pouzdanost,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Kombinacija visokog IOPS-a koju poseduje DC400 SSD, niske latencije i unapređene zaštite podataka, pruža IT menažerima koji rade sa serverima i donosiocima odluka idealnu front-loading opciju za storage u koju mogu biti sigurni.”

kingston2_4.jpg
DC400 SSD je dostupan u kapacitetima od 400GB, 480GB, 800GB i 960GB. Diskovi kapaciteta od 400GB i 800GB poseduju optimizovane performanse sa većim IOPS-om za brže performanse u aplikacijama i smanjenu latenciju prilikom skladištenja.

Za dodatnu pomoć kompanijama i organizacijama, Kingston obezbeđuje prodajnu podršku putem svog programa "Pitajte eksperta". Korisnicima je na raspolaganju i Kingston SSD menadžer, alat koji se može besplatno preuzeti, a putem kojeg možete pratiti stanje diska, njegov status i rad.  

Kingston će, tokom VMworld 2016 konferencije na štandu #555, prikazati komletnu ponudu SSD-ova namenjenjih poslovnim korisnicima uključujući i novi DC400 SSD. Biće demonstriran i najavljeni EP2500 PCIe U.2 SSD, najbrži SSD na svetu od 2.5 inča. Posetioci konferencije će imati priliku da vide i EP1000 M.2 AIC PCIe NVMe SSD koji se može sastojati od M.2 PCIe SSD-a u NVMe režimu kapaciteta 1TB, a koji su montirani na jednoj kartici.

DC400 je podržan ograničenom petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću.

Izvor: Kingston

Komentari

0 Dodaj komentar

Iako je Lumia brend prošlost, Microsoft ostaje posvećen mobilnom tržištu

Asus priprema ROG G20CB-P1080 skladni gejming PC

10203
10205
10206
10207
10208
10209