Kingston predstavio i NaVi brendirane HyperX Genesis RAM memorije

Kao što se da primetiti, novi RAM kitovi koje je Kingston lansirao izgledaju kao i drugi HyperX moduli, a jedina razlika je što su u boji Na'Vi SSD diskova takođe predstavljenih ovih dana. Ove memorije takođe ulaze u novi Kingstonov brend i doći će u dva kita. Jedan kapaciteta 8 GB sa dva modula od po 4 GB, i

Kao što se da primetiti, novi RAM kitovi koje je Kingston lansirao izgledaju kao i drugi HyperX moduli, a jedina razlika je što su u boji Na’Vi SSD diskova takođe predstavljenih ovih dana. Ove memorije takođe ulaze u novi Kingstonov brend i doći će u dva kita. Jedan kapaciteta 8 GB sa dva modula od po 4 GB, i jedan kapaciteta 16 GB sa dva modula od po 8 GB, a u oba slučaja memorije će imati radni takt od 1600 MHz. Voltaža ovih memorija je 1,5V dok je latencija 9-9-9, a maksimalna ulazna snaga je 2,4 W za kit od 8 GB i 2,46 W za kit od 16 GB. Baš kao i HyperX 3K SSD – Na’Vi Edition diskovi i HyperX Genesis – Na’Vi Edition memorije će biti izrađene u saradnji sa jednim od vodećih eSports multigejming timova Natus Vincere.  
Kingston NaVi HyperX Genesis

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi