Greška

Došlo je do greške.

KGI: Qualcommov in-screen senzor otiska nije ni blizu isporuke

03.07.2017 16:37 | 0 Mobile
KGI: Qualcommov in-screen senzor otiska nije ni blizu isporuke

Prošle nedelje Qualcomm je najavio naslednika svoje Sense ID tehnologije, koja stiže u formi Qualcomm Fingerprint Sensora. Ovo će proizvođačima telefona omogućiti da implementiraju senzore otiska prsta ispod displeja.

Kompanija je prethodno istakla da planira da tehnologiju donese na leto 2018. godine, međutim Ming-Chi Kuo iz kompanije KGI Securities sugeriše da Qualcomm nije ni blizu da isporuči ove komponente. On ističe da još uvek postoje oblasti tehnologije na kojima je potrebno raditi.

"Ultrasonični senzor prepoznavanja otiska prsta, instaliran na Vivo prototipu, bi trebalo da bude najnovija 2.1 verzija koja nudi bolje skeniranje i može da odredi razliku između pravih prstiju i veštačkih klonova. Međutim, verujemo da još uvek postoje neki izazovi, koje tehnologija mora da prevaziđe", ističe Kuo.

Kuo takođe pominje da postoji zabrinutost kada je proizvodnja u pitanju, poput zahteva za tanjim staklom i fleksibilnim OLED panelima, što nemaju svi telefoni. Takođe, Kuo veruje da potrošačima ne smeta senzor otiska prsta na poleđini telefona, što je još jedan od razloga koji bi mogao usporiti proces prihvatanja Qualcommove tehnologije od strane proizvođača telefona.

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Steam je veliki i konstantno raste

Linux Mint 18.2 dostupan za preuzimanje

10104
10105
10106
10107
10108
10109