Greška

Došlo je do greške.

Kaspersky je najbolji antivirus za poslovne korisnike Windowsa 10

26.05.2017 09:46 | 5 Software/Web
Kaspersky je najbolji antivirus za poslovne korisnike Windowsa 10

Kaspersky se nalazi u vrhu po rezultatima ostvarenim u AV-TEST antivirus testu za korisnike Windows 10 home operativnog sistema. Po svemu sudeći, on je najbolji i za poslovne korisnike, tvrdi ovaj nemački institut. Bezbednosni softver koji je razvio Kaspersky je dobio maksimalan broj poena u seriji testova sprovedenih na Windows 10 Enterprise operativnom sistemu, ali su najveće preporuke instituta dobili i Bitdefender, Symantec i Sophos.

Konkretno, i Kaspersky Endpoint Security i Kaspersky Small Office Security su dobili maksimalnih 18 poena za zaštitu, upotrebljivost i performanse. Bitdefender Endpoint Security, Sophos Endpoint Security and Control, Symantec Endpoint Protection i Symantec Endpoint Protection Cloud su bili veoma blizu sa 17,5 poena.

Najgori je bio Microsoft System Center Endpoint Protection sa svega 15 poena. Iako su bezbednosna rešenja trećih strana veoma važna, i sam Windows 10 Enterprise ima dugu listu bezbednosnih funkcija za zaštitu korisnika.

Deset najboljih antivirusa 2017. godine

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

H.U.D. Član postova: 782
mene samo zanima gde je Eset na ovoj listi..
bitno da su Švabe ubacile svoj G-Data, a ima tu još "njihovih" u listi..
fazon: "Rusi su najbolji al' mi smo odmah tu negde"
Sass Drake Član postova: 1061
Citiram korisnika: Dusan NestorovPompanije koje proizvode antiviruse prave i viruse. Takmice se ko ce bolji virus da sklepa. Onda prodaju svoje antiviruse, kako bi uzeli lepe pare obicnim korisnicima. Prodavanje magle. Prosecnom korisniku antivirus i nije neophodan, ako bar malo poznaje principe antivirusne zastite, tehnike hakerisanja i tipove infekcije. Pozdrav
Možda je bilo tako prije 25 godina kada su ondašnji virusi, danas kamo lijepe sreće da je tako.
Dusan Nestorov Član postova: 198
Pompanije koje proizvode antiviruse prave i viruse. Takmice se ko ce bolji virus da sklepa. Onda prodaju svoje antiviruse, kako bi uzeli lepe pare obicnim korisnicima. Prodavanje magle. Prosecnom korisniku antivirus i nije neophodan, ako bar malo poznaje principe antivirusne zastite, tehnike hakerisanja i tipove infekcije. Pozdrav

ExtraTorrent nije vaskrsao i neće

Telefon Endija Rubina stiže 30. maja

  • Povezane teme:
10504
10505
10506
10507
10508
10509